Ντέρμπι για ένα ημίχρονο το Βότσης-Αρετσού για τους εφήβους-Τελευταίο παιχνίδι του Τσακίρη των γηπεδούχων

Συναρπαστικός για ένα ημίχρονο ήταν ο αγώνας μεταξύ των εφήβων του Ναύαρχου Βότση και της Αρετσούς στο κλειστό της Μίκρας.










Η ομάδα της Αρετσούς ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με 14 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (3-17). Η απουσία του προπονητή του Βότση (Τάσου Μανωλόπουλου) ήταν αυτή που επηρέασε την ομάδα, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο μετά από τρία εύστοχα τρίποντα του Μπουμπόνα αλλά και από ένα του Σαμαρά και του Καλπάκη το κλίμα ανετράπη.
Στην επανάληψη το σκορ διακυμάνθηκε στους 10-20 πόντους διαφοράς και έτσι είχαμε το τελικό 65-47 υπέρ του Ναυάρχου. Στο τέλος του αγώνα οι αθλητές και ο «αντικαταστάτης» προπονητής του Βότση «πήραν στα χέρια» τους τον συναθλητή τους Βασίλη Τσακίρη, ο οποίος αγωνιζόταν για τελευταία φορά με την ομάδα αφού φεύγει για σπουδές στην Γερμανία. Για τους στατιστικολόγους θα πρέπει  αναφερθεί ότι ο αθλητής Τσακίρης είχε τον ίδιο προπονητή στον πάγκο της ομάδας και στο πρώτο παιχνίδι της καριέρας του (πρόμινι ΠΑΟΚ) αλλά και στο τελευταίο, το σημερινό (εφηβικό Ναύαρχου Βότση).
Δεκάλεπτα: 9-17, 40-32, 54-40, 65-47
Διαιτητές: Μπάιος-Διβόλη
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Νομικός): Κονιώρης 4, Ιορδανίδης Σαμαράς 11(1), Κανελλίδης 6, Μπουμπόνας 13(3), Κεφαλαδέλης, Οικονόμου 10, Καλπάκης 3(1), Κουκοβίνος 8(2), Τσακίρης 6, Σιδερίδης, Ιωσηφίδης.
ΑΡΕΤΣΟΥ (Πετρόπουλος): Τσατσαρώνης, Σεζράς 12, Περδίκας 3, Ρουμελιώτης 1, Αποστόλου 8, Αρνίδης 2, Σταυρίδης 14 (1), Παντελίδης 6, Κιμισκίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια