ΚΑΟΣ: «Μόνο θεωρητικά ντέρμπι το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΚΕΤΣ»

Από την ιστοσελίδα του ΚΑΟΣ αναδημοσιεύουμε το σχόλιο για τον χθεσινό αγώνα με την ΑΚΕΤΣ:








«Ντέρμπι μόνο στην θεωρία ήταν ο αγώνας της Παρασκευής με τους συνδημότες μας, καθώς ο ΑΚΕΤΣ εμφανίστηκε παντελώς ανέτοιμος να αντιμετωπίσει την ομάδα μας που συνεχίζει να εντυπωσιάζει τόσο σε θέαμα όσο και σε αποτελεσματικότητα.

Ο αγώνας έγινε "μονότονος" από τα πρώτα λεπτά, και το εντυπωσιακό σκορ 14-2 σε πέντε λεπτά αγώνα είναι χαρακτηριστικό. Ο ΚΑΟΣ σε αυτό το σημείο άρχισε να χαλαρώνει ελεγχόμενα, με αποτέλεσμα να "δουν καλάθι" οι παίκτες του ΑΚΕΤΣ, ενώ επιθετικά οι παίκτες μας παρόλο που κατέβασαν ρυθμούς εξακολούθησαν να είναι ασταμάτητοι. Το δεκάλεπτο έκλεισε 15-29, και ο αγώνας ήταν ήδη υπό πλήρη έλεγχο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες μας μπήκαν με σκοπό απλά να ανεβάσουν λίγο την διαφορά ασφαλείας, και πράγματι το δεκάλεπτο κύλισε απόλυτα ελεγχόμενα. Ο ΑΚΕΤΣ έπαιξε και τα τελευταία του χαρτιά αγωνιστικά, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Προς τιμήν τους οι παίκτες του παρά την εμφανή απογοήτευση συνέχισαν να παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο 23-44

Το τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο είχαν παρόμοια γεύση, με την ομάδα μας να διατηρεί μια διαφορά 12-20 πόντων. Ο ΑΚΕΤΣ κατά διαστήματα έκανε προσπάθειες να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά παρά την στήριξη από την κερκίδα του δεν τα κατάφερε. Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε 48-63, και ο αγώνας 62-82.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα μας για την εντυπωσιακά εύκολη νίκη στην παρθενική της εμφάνιση στην Β' Κατηγορία. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν ένθερμα από την κερκίδα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή, όπου υποδεχόμαστε με μεγάλο ενδιαφέρον τον Αχιλλέα Τριανδρίας, αναμένοντας πως ο ΚΑΟΣ θα συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα θέαμα και αποτελέσματα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια