Παλιάντζας: «Το μπάσκετ παίζεται στα γήπεδα»

Από τον γενικό αρχηγό των τμημάτων υποδομής του Αρη, Βασίλη Παλιάντζα πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι δήλωση:





«Μετά από το θέμα που δημιουργήθηκε με αφορμή τη γνωστοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων των φιλικών αγώνων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας με τις αντίστοιχες της ΧΑΝΘ, του Αίαντα Ευόσμου και του ανδρικού της Ραιδεστού, θέλω να κάνω μία τελευταία διευκρίνιση προς πάσα κατεύθυνση.

1 Οι αθλητές που αγωνίζονται για τον ΑΡΗ, είτε σε επίσημο, είτε σε φιλικό, είτε στην προπόνηση, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ζήλο και να τιμούν την φανέλα που φοράνε, κερδίζοντας σε κάθε επίθεση και σε κάθε άμυνα.

2 Σαν Σύλλογος έχουμε μάθει να αποδεχόμαστε τις νίκες και τις ήττες, προσπαθώντας να βελτιωνόμαστε καθημερινά μέσα από αυτές.

3 Όποιος προπονητής, παλιός ή νέος στο χώρο, αμφισβητεί τα σκορ των φιλικών αγώνων, θέλω με χαρά να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο άμεσα, χωρίς να μπορώ να του υποσχεθώ ότι η διαφορά δε θα είναι μεγαλύτερη.

Σαν άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων, θα επιθυμούσα την επόμενη φορά που οι αντίπαλοι προπονητές νιώσουν την ανάγκη της μη δημοσιοποίησης οποιουδήποτε αποτελέσματος, να με ενημερώσουν προσωπικά χωρίς να δίνουμε περαιτέρω διαστάσεις, διότι το μπάσκετ παίζεται μέσα στα γήπεδα και όχι στα σάιτ».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
νεοι ανθρωποι νεες αστειες νοοτροπιες,απλο το πραγμα μην κανετε φιλικα με αυτη την ομαδα ,μπας και καταλαβουν την σημασια και τον λογο που γινονται οι φιλικοι αγωνες.o basketikos.