Γιώτα Γαλάνη: «Ο κυρ-Τάκης χαίρεται τις νίκες και στεναχωριέται για τις ήττες του ΠΚΝ»

Από την οικογένεια του Δημήτρη Γαλάνη και πιο συγκεκριμένα από την σύζυγο του Γιώτα Γαλάνη λάβαμε το ακόλουθο ευχαριστήριο:








«Αν ζούσε αυτή τη μέρα ο Τάκης μας, θα ήταν πολύ υπερήφανος και συγκινημένος για την τιμή που του έκαμε ο σύλλογος που αποτελούσε τη δεύτερη οικογένεια γι αυτόν. Ευχαριστώ από καρδίας για αυτά που του αποδίδεται και να είστε σίγουροι όσο είμαι κι εγώ, πως από εκεί που βρίσκεται χαίρεται όπως χαιρόμαστε κι εμείς εδώ με τις νίκες της ομάδας και στενοχωριέται όσο κι εμείς με τις κακιές εμφανίσεις».

Τις απονομές στις τέσσερεις ομάδες έκαναν:
Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο αντιπρόεδρος της ομάδας του ΠΚΝ Λεωνίδας Παπακώστας, στον Αργοναύτη ο πρόεδρος Χρόνης Μακρίδης και στον Μακεδονικό η Αικατερίνη Τσουκαλά, αντιδήμαρχος Νεάπολης και μέλος του ΔΣ του συλλόγου. Τέλος στο ΠΚ Νεάπολης δόθηκε η αναμνηστική πλακέτα από τα μελή των δυο οικογενειών του Τάκη Γαλάνη, εκ μέρους της φυσικής του οικογενείας η αγαπημένη του σύζυγος Γιώτα Γαλάνη και εκ μέρους της δεύτερης οικογενείας του, από την αγαπημένη του ομάδα ο πρώην πρόεδρος του ΠΚ Λευτέρης Χατζηαντωνιάδης.

Οι απονομές των αναμνηστικών έγιναν στο ενδιάμεσο των δυο αγώνων, γιατί όπως χαρακτηρίστηκα είπε ο πρόεδρος του ΠΚΝ Χρόνης Μακρίδης, αυτό που πρέσβευε ο κυρ Τάκης, δηλαδή άμιλλα και ευ αγωνίζεσθε μόνο με αυτό τον τρόπο γίνεται κατανοητό. «Για όλους εμάς που γνωρίζαμε τον Τάκη Γαλάνη, είμαστε σίγουροι πως αυτό θα επιθυμούσε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αρκετοί και οι επίσημοι της ημέρας των τελικών με πρώτο από όλους τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ Σάββα Λόρτο, ο όποιος δήλωσε ότι ήρθε σαν απλός θεατής για να τιμήσει την μνήμη ενός φίλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια