Λύση από τον Βασιλακόπουλο για το γυναικείο του Ολυμπιακού Βόλου;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.







Όπως διαβάζουμε στο www.goalpost.gr ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ Γιώργος Βασιλακόπουλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Νίκο Τσεκούρα, καθώς και με τον βετεράνο διαιτητή και άνθρωπο του μπάσκετ Αλέκο Μεταφτσή, όπως και  τον γνωστό Βολιώτη παράγοντα Ιάσονα Χατζή.

Έγινε μια διεξοδική συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας η βολιώτικη αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κ. Βασιλακόπουλο για την προσπάθεια που επιχειρείται για την αναγέννηση της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, ενώ ζήτησαν την βοήθεια του κορυφαίου Έλληνα παράγοντα του μπάσκετ προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, ο κ. Τσεκούρας προσκάλεσε τον κ. Βασιλακόπουλο να παρευρεθεί στο Βόλο σε ημερίδα που θα διοργανωθεί με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού Βόλου σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ στο άμεσο μέλλον. Ο κ. Βασιλακόπουλος αποδέχτηκε την πρόσκληση και αναμένεται στην πόλη μας σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας τόνισε αποκλειστικά στο GOALPOST.GR: «Είχαμε μια εξαιρετική συνομιλία με τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο. Του αναλύσαμε τις προσπάθειες που κάνουμε για την αναγέννηση του συλλόγου, ενώ ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως παλιές αθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεψαν για να βοηθήσουν την όλη προσπάθεια.

Πιστεύουμε και επιθυμούμε πως ο κ. Βασιλακόπουλος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας. Τον προσκάλεσα στο Βόλο σε ημερίδα που θα διοργανώσουμε σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ και αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας.

Θεωρώ πως όλα βαδίζουν σε καλό δρόμο και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με τη βοήθεια του κόσμου θα επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Αλέκο Μεταφτσή που ήταν παρών στη σημερινή συνάντηση αποδεικνύοντας πως όποτε του ζητηθεί συστρατεύεται για το καλό του βολιώτικου αθλητισμού. Ευχαριστώ επίσης τον καλό φίλο και συνοδοιπόρο κ. Ιάσονα Χατζή του οποίου η παρουσία στον Ολυμπιακό Βόλου είναι απαραίτητος σύμβουλος στην προσπάθεια που επιχειρείται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια