Νικηφόρα πρεμιέρα για την ΑΕΝ Κρήνης-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι με το Αριστοτέλειο Κολέγιο

«Με το δεξί» μπήκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Β' ΕΚΑΣΘ ανδρών η ΑΕΝ Κρήνης. Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ομάδας, «πλήρως διαβασμένοι οι “γλάροι” πήγαν πρώτη μέρα με πολύ όρεξη και πάθος τα οποία έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό της Πυλαίας επικρατώντας με 49-63 του Αριστοτελείου Κολλεγίου.






Ένας πολύ καλός αγώνας για την πρεμιέρα στην νέα κατηγορία ο οποίος ξεκίνησε με άγχος για την ομάδα μέχρι και τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου με το σκορ εις βάρος της. Εκεί κάπου ο Στέλιος Ζελενίτσας “ανακατεύοντας την τράπουλα” βοήθησε να φύγει το άγχος από τους παίχτες και έτσι πέρασε η ομάδα μπροστά στο σκορ. Η διαφορά αυξομειωνόταν από τους επτά έως δέκα πόντους μέχρι λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού που η διαφορά έφτασε στους 14 πόντους.
Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και το προπονητή της ομάδας για την πολύ καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα που πήραν στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας στην Β' ΕΚΑΣΘ κι ένα μεγάλο μπράβο στους φιλάθλους της ομάδας που έδειξαν πιστοί στο ραντεβού τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή και ελπίζουμε σε όλο το πρωτάθλημα να είναι εξίσου καλή για όλες τις ομάδες. Ραντεβού την άλλη Παρασκευή στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Φίλιππου».
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια