Προσφυγή της ΦΕΑ στη ΕΟΚ για Σταμάτη και Χαλιβέρα-Τιμωρήθηκαν με εξάμηνο αποκλεισμό για την συμμετοχή τους με το Ελληνικό

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το ΔΣ της ΦΕΑ, με αφορμή τη συμμετοχή των μπασκετμπωλιστριών του συλλόγου,  Σταμάτη και Χαλιβέρα, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, στο επίσημο τουρνουά του Κρόνου, με την ομάδα του Ελληνικού και χωρίς να έχει ζητηθεί η σχετική άδεια ούτε από τις δύο αθλήτριες αλλά ούτε και από το σύλλογο του Ελληνικού.
Ομόφωνα αποφασίστηκαν:

1. Να τιμωρηθεί με 6μηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, η αθλήτρια Σουλτάνα Χαλιβέρα (το δελτίο της οποίας ανήκει στη ΦΕΑ και ανανεώθηκε από την ΕΟΚ για την περίοδο 2012 – 2913), διότι όχι μόνο δεν παρουσιάζεται στις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, όπως έχει κληθεί με εξώδικη πρόσκληση αλλά συμμετείχε σε επίσημο τουρνουά, με την ομάδα του Ελληνικού, χωρίς να έχει ζητήσει και να έχει πάρει τη σχετική άδεια.

2. Να  τιμωρηθεί επίσης με 6μηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, η αθλήτρια Ευδοκία Σταμάτη  (το δελτίο της οποίας ανήκει στη ΦΕΑ και ανανεώθηκε από την ΕΟΚ για την περίοδο 2012 – 2913), διότι συμμετείχε στο ίδιο επίσημο τουρνουά, με την ομάδα του Ελληνικού, χωρίς να έχει ζητήσει και να έχει πάρει τη σχετική άδεια.

3. Να κοινοποιηθούν οι εν λόγω τιμωρίες στην ΕΟΚ, με το αίτημα της επικύρωσής τους.

4. Να ζητηθεί από την ΕΟΚ η επιβολή αυστηρής τιμωρίας στο σύλλογο του Ελληνικού, για τη χρησιμοποίηση αθλητριών άλλου συλλόγου, χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια