Η Καϊλα Ντεσρός νέα ξένη του ΠΑΟΚ-Subito-"Θηρίο" με ύψος 1.95 θα βοηθήσει κάτω από το καλάθι

Στον δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ-Subito που αύριο στις 12:00 αντιμετωπίζει στα Πατήσια το Σπόρτιγκ για το κύπελλο Ελλάδας.










O "δικέφαλος" απέκτησε νέα ξένη, την Αμερικάνα Καϊλα Ντεσρός, που είναι 1.93, 24 χρονών και αγωνίζεται στη θέση «5». Η 24χρονη Αμερικανίδα (γεννημένη το 1988) κατάγεται από τη Νέα Υόρκη και έκανε τα μπασκετικά της βήματα στο Κολέγιο Chicago Cougars, με το οποίο και κατέκτησε τον τίτλο της MVP στον τελικό πρωταθλήματος των κολεγίων το 2011, έχοντας συνολικά 25 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στη συνέχεια, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, παίρνοντας μεταγραφή για το αυστραλέζικο πρωτάθλημα και την Hobart Chargers, αφήνοντας για τα καλά το στίγμα της εκεί. Συγκεκριμένα, η 24χρονη σέντερ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, έχοντας κατά μέσο όρο 13.3 πόντους, 12.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ, ενώ έκανε 16 φορές double-double σε 26 αγώνες! Επίσης, κατέκτησε τέσσερις φορές τον τίτλο της MVP, ενώ ήταν πρώτη και στην κατηγορία των ριμπάουντ, καθώς ήταν 1η στα επιθετικά, 1η στα αμυντικά και 1η στο σύνολο!

Βάσει των παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι η Ντεσρός έρχεται στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ για να προσφέρει σημαντική βοήθεια στη ρακέτα του Δικεφάλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια