Μετατίθενται κατά μια εβδομάδα οι κληρώσεις της Α΄ και Β΄ Ανδρών της ΕΚΑΣΘ για οικονομικούς λόγους- Συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων Γυναικών από το ΔΣ της Ενωσης

Η ΕΚΑΣΘ αποφάσισε την μετάθεση των ημερομηνιών πραγματοποίησης των κληρώσεων των  κατηγοριών Α΄ και Β΄ Ανδρών κατά μια εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσουν τα σωματεία που μετέχουν στις ανωτέρω κατηγορίες να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, για να συμπεριληφθούν στις κληρώσεις.






Συγκεκριμένα γνωστοποιεί στα σωματεία, ότι οι κληρώσεις θα γίνουν την Τετάρτη 12/9/2012 και στις ώρες 18.00 η Α΄ Ανδρών και 18.30 η Β΄ Ανδρών.
Επιπρόσθετα, υπενθυμίζει και στα σωματεία της που μετέχουν στις υπόλοιπες κατηγορίες, ότι θα πρέπει να τακτοποιήσουν άμεσα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Πρωταθλήματα.
\


Συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων Γυναικών

Το ΔΣ της ΕΚΑΣΘ ανακοίνωσε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση παρακολουθήσαμε την εξαιρετική πορεία της Εθνικής Ομάδας Νέων Γυναικών στην Β΄ Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγινε στην Τσεχία, όπου τα κορίτσια μας κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση και να σηκώσουν το κύπελλο, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία του Πρωταθλήματος.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της ομάδας κι εύχεται ανάλογες επιτυχίες να συνεχιστούν και στο μέλλον, για την ανάδειξη και καταξίωση του γυναικείου Μπάσκετ της Χώρας μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια