Υποψήφιος για το ΔΣ της ΟΔΚΕ ο Μαχαιριανάκης

Στην παραίτησή του από την προεδρία του ΣΥΔΚΑΚ προχώρησε ο Μιχάλης Μαχαιριανάκης, ώστε να κατέβει υποψήφιος στις αρχαιρεσίες της ΟΔΚΕ.






Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα θέσει υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, στις εκλογές που θα γίνουν στις 16 Σεπτεμβρίου. Αποφασίστηκε, παράλληλα, η μεταφορά των γραφείων του ΣΥΔΚΑΚ στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, όπου βρίσκεται και η έδρα της ΕΚΑΣΚ.

Η ανακοίνωση: «Από σήμερα τα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο, στο χώρο που βρίσκεται και η έδρα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης. Στο πλαίσιο της γενικότερης περιστολής λειτουργικών εξόδων κι εξοικονόμησης οικονομικών πόρων ο σύνδεσμός μας αποδέχθηκε την πρόταση συστέγασης των γραφείων μας μαζί με αυτά της ΕΚΑΣΚ. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη νέα διοίκηση της ένωσης, η οποία αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες που εξυπηρετούν την αρμονική συνεργασία όλων των παραγόντων του αθλήματος. Εκτός των ανωτέρω, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΥΔΚΑΚ, κατά την οποία αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα εξής:

i. Να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 10/09/12, στις 19.00, στα νέα γραφεία μας, κατά την οποία θα επιλεγεί το μέλος που θα παραστεί και θα ψηφίσει για λογαριασμό του συνδέσμου στις επικείμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (16/09/12). Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί -χωρίς άλλη πρόσκληση- την επόμενη ημέρα Τρίτη 11/09/12, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος.
ii. Να υποστηρίξει ο σύνδεσμος το Μιχάλη Μαχαιριανάκη (και μόνο αυτόν) στην υποψηφιότητα που υπέβαλε για να εκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας. Για το λόγο αυτό μάλιστα υπέβαλε και την παραίτηση του από πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου.
iii. Να πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη (29/08) εξετάσεις φυσικής κατάστασης και γραπτού τεστ στους διαιτητές που θα είναι υποψήφιοι για αξιολόγηση στις εθνικές κατηγορίες. Σε αυτές θα συμμετάσχουν οι Καρανικόλα Έλενα, Σμυρνάκης Χριστόφορος και Χριστινάκης Νώντας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια