Ξεκίνησαν οι γυναίκες του Ιπποκράτη Κω- Θερμό καλωσόρισμα σε νέες και «παλιές» μεταγραφές- Κανενόπουλος: «Η ομάδα κρίνεται απ’ το αποτέλεσμα»

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν χτες οι γυναίκες του Ιπποκράτη που ευελπιστούν και φέτος να έχουν μια πορεία ανάλογη της περσινής έχοντας πια και την εμπειρία μιας χρονιάς στην Α2 κατηγορία.





16 αθλήτριες έδωσαν το παρόν στην «πρώτη» ανάμεσα τους, η Ξένια Χελιώτη και Ηρώ Κουφογιάννη και έδειξαν με το «καλημέρα» ότι έχουν μεγάλη διάθεση για δουλειά αφού θέλουν φέτος να  φτάσουν ακόμα πιο ψηλά.

Ο πρόεδρος της ομάδας Τάκης Μαντούκος ευχήθηκε στα κορίτσια μια καλή χρονιά με επιτυχίες ενώ και ο Μάκης Κανενόπουλος ευχήθηκε υγεία πρώτα απ' όλα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα απ' τις προπονήσεις.

Τον λόγο πήρε και η αρχηγός της ομάδα Ελένη Δρεττάκη η οποία αφού ευχήθηκε καλή σεζόν, τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια για να γίνει πορεία ανάλογη με την περσινή.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι αρκετά «βαρύ» για τις αθλήτριες καθώς θα έχουν προπόνηση πρωινή και βραδινή με σκοπό να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στο ματς κυπέλλου στις 16 Σεπτεμβρίου.

Θερμό καλωσόρισμα σε νέες και «παλιές» μεταγραφές

Οι Κώες αθλήτριες του Α.Σ. Ιπποκράτη-Kos Hotel, μετά και την επίσημη ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θέλουν και επίσημα να καλωσορίσουν με μεγάλη χαρά τις «παλιές» και «νέες» μεταγραφές στην οικογένεια του Α.Σ. Ιπποκράτη.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στη νέα μπασκετική χρονιά με υγεία και συλλογικές και ατομικές επιτυχίες. Η αγωνιστική εμπειρία, η αθλητική παιδεία και το ήθος όλων των αθλητριών είναι δεδομένα και θα αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες για την ευόδωση των στόχων μας.

Κανενόπουλος: «Η ομάδα κρίνεται απ’ το αποτέλεσμα»

Καλό χαρακτήρισε το πρόγραμμα της Α2 γυναικών στον Όμιλο Νότου ο προπονητής του Ιπποκράτη, Μάκης Κανενόπουλος ο οποίος στάθηκε και στο ματς κυπέλλου με τα Μελίσσια.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο giafkasports.gr:

«Θεωρώ ότι το πρόγραμμα είναι αρκετά καλό για την ομάδα μας. Παιχνίδι με παιχνίδι κοιτάμε όλα τα παιχνίδια μας όπως και την περσινή περίοδο. Για τα εκτός έδρας παιχνίδια αν καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες που πετύχαμε και πέρυσι θα είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα εξάλλου κρίνεται απ' το αποτελέσματα. Σε ότι αφορά τον αγώνα κυπέλλου τα Μελίσσια είναι νεοφώτιστη ομάδα στην Α2 όμως έχει ενισχυθεί αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι και θα είναι ανταγωνιστική και καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια