«Εμπασιά» από τον Μιχάλη Κυριακάκη, το νέο στέκι του μπάσκετ στην Αθήνα

Ο γνωστός λάτρης του μπάσκετ και αγαπητός φίλος, Μιχάλης Κυριακάκης έχει «στήσει» στο Μοσχάτο (Καποδιστρίου 3 και Αγ. Κωνσταντίνου) ένα εξαιρετικό εδεσματοπωλείο.








Ο χώρος υπέροχος, τα παιδιά στο σέρβις φιλόξενα και το φαγητό καλύπτει ακόμα και τους πιο δύσκολους. Η «Εμπασιά» έγινε με το... καλησπέρα το αγαπημένο μαγαζί όλων.
Παράλληλα, στο διπλανό τραπέζι θα συναντήσετε σίγουρα κάποιον από τον χώρο του μπάσκετ, αφού -ένεκα της παρουσίας του Μιχάλη- από το ξεκίνημά του το μαγαζί έγινε στέκι. Συζητήσεις για τις εθνικές ομάδες, για το γυναικείο μπάσκετ, για τα τοπικά, δίνουν και παίρνουν. Κι όταν αρχίζουν οι αναφορές στο παρελθόν, οι κουβέντες μετατρέπονται σε ιστορία.
Για όσους θελήσουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την «Εμπασιά», το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 9422550.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια