Ευχές για καλή τύχη στην Εθνική Ανδρών από τον ΣΕΠΚ- Έτοιμα τα DVD του Σεμιναρίου- Τα νέα μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΚ

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών ξεκινά σήμερα στη μακρινή Βενεζουέλα την προσπάθεια της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης «εύχεται καλή τύχη και καλή δύναμη». Αναλυτικά:

«Η Εθνική Ανδρών, το καμάρι του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού εν γένει, ρίχνεται σήμερα στη μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ θα βάλουν όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχουν τον στόχο τους και να μας κάνουν ακόμη μια φορά περήφανους.

Τα μέλη του ΣΕΠΚ, που εκτός από προπονητές είναι και φίλαθλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, επιθυμούν να στείλουν στο μακρινό Καράκας τις θερμότερες ευχές τους για καλή τύχη και καλή δύναμη».

Έτοιμα τα DVD του Σεμιναρίου

Ήδη από την επομένη του Διεθνούς Σεμιναρίου «Φαίδωνας Ματθαίου» είναι έτοιμα τα DVD με τις εξαιρετικές ομιλίες των Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Αντρέα Τρινκιέρι, Δημήτρη Ιτούδη, Στέργιου Κουφού και Βασίλη Φραγκιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο.

Η κασετίνα με τα 5 DVD περιέχει 9 ομιλίες και πωλείται στην τιμή των 30 ευρώ για τα μέλη του ΣΕΠΚ και 60 για τα μη μέλη. Επίσης όσα μη μέλη έχουν καταθέσει ήδη αίτηση για συμμετοχή στην επόμενη Σχολή Προπονητικής θα μπορούν να το αποκτήσουν έναντι 40 ευρώ.

Αναλυτικά στα DVD περιέχονται οι δύο ομιλίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ("Full Court Press", "Pick-n-roll"), οι τρεις του Αντρέα Τρινκιέρι ("Προετοιμάζοντας το πλάνο αγώνα και βίντεο-παρουσίαση", "Επίθεση με τη μπάλα στο low-post" και "Pick-n-roll άμυνα"), οι δύο του Δημήτρη Ιτούδη ("ατομική προπόνηση περιφερειακών παικτών", "Προπόνηση του Παναθηναϊκού: αγωνιστική περίοδος") κι αυτές του Στέργιου Κουφού ("Η επιθετική φιλοσοφία του Ρεθύμνου") και Βασίλη Φραγκιά ("Ειδικές καταστάσεις").

Τα νέα μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΚ

Παράλληλα με το Διεθνές Σεμινάριο «Φαίδων Ματθαίου» ολοκληρώθηκαν κι οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, με την ανάδειξη του νέου 15μελους Διοικητικού Συμβουλίου. Τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί συμβούλιο για τη συγκρότηση του Δ.Σ σε σώμα.

Όπως προβλέπει το καταστατικό ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος που εκλέχθηκε, δηλαδή ο Παναγιώτης Γιαννάκης, θα συγκαλέσει τις επόμενες ημέρες συμβούλιο για να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ σε σώμα. Τα νέα μέλη είναι ο Γιάννης Κτιστάκης κι ο Δημήτρης Γαλάνης. Αναλυτικά:

Γιαννάκης Παναγιώτης
Ροδόπουλος Θόδωρος
Μπολάτογλου Θόδωρος
Ηλιάδης Σωκράτης
Δάγλας Αλέκος
Καλαφατάκης Γιώργος
Αθανασιάδης Παναγιώτης
Βελισσαράκος Γιώργος
Ζούρος Ηλίας
Μουρατίδης Παρασκευάς
Χρυσανθόπουλος Γιάννης
Αγγέλου Βαγγέλης
Γαλάνης Δημήτρης
Κτιστάκης Γιάννης
Κουρκούμπας Κωνσταντίνος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια