Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη της επιτροπής μπάσκετ του ΠΚ Νεάπολης

Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής μπάσκετ παρουσία του προέδρου του ΠΚ Νεάπολης Χρόνη Μακρίδη και του γενικού γραμματέα Αντώνη Μποζικη έλαβε χώρα σήμερα Τρίτη.









Το παρών έδωσαν το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο έφορος του ανδρικού Νεόφυτος Τσαπαρας, ο προπονητής του ανδρικού Γιάννης Γκενογλου καθώς και τα μελη της επιτροπής κ.κ.Καρασαββιδης, Χριστοφορης, Τσιωρας και Κολοκυθάς. Απουσίαζε ο Αλέξανδρος Καραμπασης, έφορος του εφηβικού και ως εκ τούτου δε συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το τμήμα αυτό.
 Βασικό θέμα της συγκέντρωσης ήταν το πρόβλημα που πάει να δημιουργηθεί με τη λειτουργία του γηπέδου Νεάπολης και τον τιμοκατάλογο που φέρεται να έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχει να κάνει με τις ώρες προπονήσεων. Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρόνης Μακρίδης, ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ερευνά του θέματος και την επικοινωνία με το Δ.Σ. του γηπέδου, ώστε να μπουν οι βάσεις για μια δημιουργική συνεργασία.
 Τέλος συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα του τμήματος μπάσκετ, όπως το στήσιμο του περίπτερου στην Βαλκανική Πλατεία που θα λειτουργήσει στο τέλος Αύγουστου, αλλά και διάφορα προβλήματα των τμημάτων υποδομής.  Νέο ραντεβού της επιτροπής καθορίστηκε μετά το 15αυγουστο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια