Διαψεύδει για Κουτσουνούρη ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπορεί ο Ίκαρος Καλλιθέας / Εσπερίδες να ανακοίνωσε την απόκτηση της Ασημίνας Κουτσουνούρη, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου στον οποίο ανήκει η ικανή φόργουορντ, διαψεύδει με ανακοίνωσή του την μεταπήδηση της καλαθοσφαιρίστριας στην ομάδα της Καλλιθέας. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου έχει ως εξής:




«Με την παρούσα, η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου επιθυμεί να σας ενημερώσει επίσημα για την μετακίνηση της αθλήτριας Ασημίνας Κουτσουνουρη σε ομάδα της Αττικής.
Επισήμως λοιπόν σας ανακοινώνουμε ότι έως σήμερα 27/07/2012 ουδεμία ενόχληση υπήρξε από το σωματείο των Ικάρων Καλλιθέας για την μεταγραφή της εν' λόγω αθλήτριας.
Η καλαθοσφαιρίστρια μέχρι νεοτέρας, παραμένει στο ενεργό αθλητικό δυναμικό του συλλόγου μας διαψεύδοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε ηλεκτρονική η έντυπη δημοσίευση περί υπογραφής της με το σύλλογο της Καλλιθέας.
Αν μάλιστα αποδειχτεί πως η αθλήτρια έχει υπογράψει χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου της, τότε υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσει κίνδυνο τιμωρίας. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις προσεχείς ημέρες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια