Ο Per Stumer στο All Star Basketball Camp του Μαντουλίδη

Συνεχίστηκε η δεύτερη περίοδος του All Star Basketball Camp του Μαντουλίδη με την ομιλία του Per Stumer.
O Per Stumer είχε 144 συμμετοχές στην Εθνική Σουηδίας, τις περισσότερες απο κάθε άλλον Σουηδό παίχτη και  έφερε το παιδί του στο καμπ μαζί με άλλα παιδιά απο την Σουηδία. Εχει παίξει στο NCAA στο Loyola University δύο χρονιές. Σε ηλικία 12 χρονών ξεκίνησε το μπάσκετ ενώ στα 16 έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία και 17 χρονών στην Εθνική Ανδρών. Σταμάτησε σε ηλικία 32 ετών και τώρα είναι Διευθυντής στην Scania, την γνωστή εταιρία  φορτηγών.
Τον καλεσμένο προλόγισε ο Μάκης Χασιώτης λέγοντας ότι «είναι μεγάλη τιμή που έχουμε μαζί μας έναν άνθρωπο σαν τον Per Stumer», τον ευχαρίστησε και τον παρακάλεσε να μιλήσει στα παιδιά.
Ο τελευταίος είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στη Ελλαδα και στο All Star Basketball Camp, ένα από τα πιο φημισμένα και πιο ποιοτικά στην Ευρώπη. Εδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές για τη εξαιρετική δουλειά που κάνουν, μίλησε για την καριέρα του σαν παίχτης και τόνισε ότι μέσα από τον αθλητισμό κέρδισε αναγνώριση, φίλους και γνωριμίες που του επέτρεψαν να γίνει καλύτερος και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια