Ο Σούλης Μαρκόπουλος στο PAOK Summer Basketball Camp-Φωτορεπορτάζ

Ιδιαίτερα μαθήματα έκαναν σήμερα οι αθλητές του καλοκαιρινού καμπ μπάσκετ του ΠΑΟΚ, καθώς για μία περίπου ώρα μίλησε μαζί τους, απάντησε σε ερωτήσεις και έδειξε μερικά από τα μυστικά του μπάσκετ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος.
Η παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου στο PAOK Summer Basketball Camp ήταν ιδιαίτερα σημαντική, δύο ημέρες πριν από την ολοκλήρωση και του φετινού προγράμματος.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία ένας προπονητής κάνει τις αλλαγές σε έναν αγώνα μπάσκετ, αλλά και πως αντιμετωπίζει τους παίκτες ανάλογα με την αντίδρασή τους, την ιδιαιτερότητα της συνεργασίας με τον γιο του Χάρη Μαρκόπουλο, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο κουτσάρισμα ένας προπονητής, την σημασία που έχει για έναν παίκτη η σκληρή δουλειά και ανέφερε μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Πέτζα Στογιάκοβιτς, περιγράφοντας στιγμιότυπα από την συνεργασία τους στον ΠΑΟΚ την σεζόν 1993-94.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδειξε μάλιστα και ασκήσεις για την ντρίμπλα και το σουτ στους αθλητές του καμπ, προτού ολοκληρώσει την παρουσία του, με μία αναμνηστική φωτογραφία και υπογράψει αυτόγραφα στα παιδιά.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια