Επίσκεψη στην Παγκρήτια Αδελφότητα Μελβούρνης για την Εθνική Ανδρών Β΄


Συγκινητικές στιγμές έζησαν τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών Β΄ στο κτίριο της Παγκρήτιας Αδελφότητας στη Μελβούρνη.



Οι εκπρόσωποι της ομογένειας τους υποδέχθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και σε σύντομες ομιλίες τους, τόνισαν ότι είναι περήφανοι που υποδέχονται την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.
Ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής Κώστας Νικάκης, αναφέρθηκε στην μετανάστευση και στην νοσταλγία για την πατρίδα. «Είστε περισσότερο Ελληνες από πολλούς συμπατριώτες μας», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ένοιωσε ρίγη συγκίνησης όταν άκουσε στα γήπεδα τον Εθνικό μας ύμνο από Ελληνόπουλα της τρίτης γενιάς.
Στην συνέχεια έγιναν οι καθιερωμένες ανταλλαγές αναμνηστικών. Η ΕΟΚ δια του κ. Νικάκη παρέδωσε στον πρόεδρο της Αδελφότητας μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών,  ενώ τα μέλη της Αδελφότητας τιμητική πλακέτα, τοπικά παραδοσιακά όργανα, καθώς και αναμνηστικά σε όλα τα μέλη της αποστολής. Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης.
Η Ελληνική ομάδα δίνει αύριο στις 12:00 ώρα Ελλάδας, το τελευταίο της παιχνίδι με την Εθνική Ανδρών της Αυστραλίας. Ο Κώστας Μίσσας θα έχει στη διάθεσή του τους τρεις από τους τέσσερις χθεσινούς τραυματίες, καθώς Βεργίνης, Παπαντωνίου  και Κατσίβελης αναμένεται να αγωνιστούν, ενώ ο Τσακαλέρης συνεχίσει την αποθεραπεία από το διάστρεμμα.  

*Σε λίγο φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια