Ένας αγώνας των «Πελαργών», πνοή για μια πόλη και τους συνανθρώπους μας


Η ομάδα των Serrealistas [(http://www.serrealistas.gr), (http://www.facebook.com/serrealistas)] είναι μια εθελοντική κίνηση Σερραίων πολιτών με σκοπό την έμπρακτη συνεισφορά στην αισθητική, πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης, καθώς και την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Οι Serrealistas την Κυριακή 24.6.2012 προχώρησαν σε εξωραϊσμό (διαγραμμίσεις, βάψιμο μπασκέτων, ξεχορτάριασμα) του μεγάλου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στο (πρώην) στρατόπεδο «Παπαλουκά», με σκοπό να «ζωντανέψουν» ένα κομμάτι του και το προσφέρουν προς χρήση στους Σερραίους πολίτες. Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 27.6.2012 και ώρα 20:00 «επαναλειτουργούν» το παραπάνω γήπεδο με ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ εθελοντών. Η ομάδα των Πελαργών, φετινή πρωταθλήτρια του Τουρνουά Εργαζομένων και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Στον αγώνα συμμετέχει και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Σερρών. Η εκδήλωση θα «ντυθεί» με μουσική, θα διατίθενται αναψυκτικά στους παραβρισκόμενους και στο τέλος της θα επισκεφθεί το χώρο η καθιερωμένη «Ποδηλατάδα της Τετάρτης» με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες.
Ένας ακόμη σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η έμπρακτη υποστήριξη ορισμένων τροφίμων των φυλακών Νιγρίτας, οι οποίοι, είτε λόγω απορίας, είτε λόγω ανυπαρξίας οικογενειακής υποστήριξης, στερούνται βασικά είδη πρώτης ανάγκης στην καθημερινή τους διαβίωση. Όσοι πολίτες λοιπόν προσέλθουν στο γήπεδο «Παπαλουκά» για να παρακολουθήσουν τον παραπάνω αγώνα μπάσκετ, και μπορούν, καλούνται να προσφέρουν είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, αφρούς ξυρίσματος, ξυραφάκια), καθαριότητας (απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, καθαριστικά χώρου) και αθλητισμού (μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, φόρμες, σορτσάκια, κάλτσες) για τους ανθρώπους αυτούς.
Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Τετάρτη 27 Ιούνίου, στις 8 το βράδυ στις Σέρρες.  Όσοι από τα μέλη επιθυμούν να αγωνιστούν πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Θάνο Μηλούση στο τηλέφωνο 697 7788121 ή στο e-mail thanosdr15@yahoo.gr.
Οι Serrealistas ενώνουν μια πόλη και δίνουν πνοή σε ένα νέο κομμάτι της.
Οι Πελαργοί, οι Αστυνομικοί και οι Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης γίνονται μαζί τους πολίτες σε δράση.
Οι Σερραίοι συμβάλουν στην αξιοπρεπή διαβίωση συνανθρώπων μας στις φυλακές Νιγρίτας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια