ΠΚ Νεάπολης: «Όλα για τη νίκη την Τρίτη»

Η χθεσινή νίκη του ΠΚ Νεάπολης στον πρώτο αγώνα μπαράζ έναντι της Νέας Ραιδεστου,ειναι παρελθόν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους.




Όπως αναφέρεται στο μπλογκ του συλλόγου, «η διάφορα των 20+ πόντων και το ωραίο μπάσκετ που είδαμε μας άφησε δέοντος ικανοποιημένους, αλλά η χθεσινή νίκη είναι παρελθόν. Πρέπει άμεσα να φύγει από το μυαλό μας και ετοιμαστούμε όσο είναι δυνατόν καλυτέρα για τον αγώνα ρεβάνς της επόμενης Τρίτης μέσα στη Ραιδεστό. Εκεί ο αντίπαλος  θα είναι πολύ διαφορετικός, θα μας περιμένει για να πάρει το αίμα του πίσω για την συντριβή του. Θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να το επιτύχει αυτό.
Η χθεσινή νίκη ας γίνει προπομπός της επόμενης μέρας, ας δούμε ο καθένας χωριστά, πως το όνομα δε κάνει τη διάφορα. Την Τριτη, ένα μόνο πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, ότι ο αντίπαλος δεν έχει άλλη επιλογή και ευκαιρία. Αυτό του το δικαίωμα πρέπει να του το στερήσουμε. Έχουμε τη δυνατότητα, έχουμε το ταλεντο, έχουμε την πείρα.
Η χθεσινή νίκη μας έδωσε το 1-0, δηλαδή ένα μικρό προβάδισμα, ας το εκμεταλλευτούμε. Ας είμαστε προσγειωμένοι και με την πιστή στον προπονητή μας και στο ταλέντο των αθλητών μας όλα θα πάνε καλά. Το 2-0 είναι πιο δύσκολο από το 1-0. Ας μη πέσουμε στην παγίδα του τρίτου αγώνα και ας τα δώσουμε όλα την Τρίτη για την νίκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια