Ο Κυριαζής στο εφηβικό του Αρη

Η θέση του προπονητή της εφηβικής ομάδας του Άρη δεν έμεινε για πολύ καιρό κενή μετά την παραίτηση του Νίκου Δημητρίου.










Όπως αναφέρει το www.pressaris.gr «χρέη νέου τεχνικού την επόμενη χρονιά θα έχει το δίδυμο Κυριαζή-Κεσαπίδη που κατά το παρελθόν δούλεψαν τόσο στο παιδικό όσο και στο εφηβικό ενώ προέρχονται και οι δύο από τα σπλάχνα του συλλόγου.
Ο Γιώργος Κυριαζής ήταν μέχρι πρότινος ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Δημητρίου ενώ παράλληλα καθοδήγησε και την παιδική ομάδα στην τρίτη του πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης.
Όσο για τον Ανδρέα Κεσαπίδη και αυτός εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του Άρη. Την σεζόν που μας πέρασε έκανε ένα μικρό διάλλειμα για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και από τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Κυριαζή για να επαναφέρουν το εφηβικό στην πρώτη θέση της Θεσσαλονίκης αλλά και της χώρας.
Επιτυχίες άλλωστε στις οποίες μας έχει συνηθίσει το συγκεκριμένο τμήμα τα τελευταία χρόνια. H φουρνιά των γεννημένων 1994 και 1995 που θα κληθούν να διαχειριστούν είναι παιδιά που τα γνωρίζουν καλά από την κοινή τους θητεία στο παιδικό. Αλλαγές στο ρόστερ δεν πρόκειται να γίνουν ενώ θα προωθηθούν και ορισμένα παιδιά από χαμηλότερα τμήματα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια