Πρώτη προπόνηση για την Εθνική γυναικών-Φωτορεπορτάζ

Νέο ξεκίνημα για την Εθνική γυναικών με όρεξη για δουλειά και πίστη ότι μπορεί να πετύχει και να διατηρήσει την παρουσία στην τελική φάση των πανευρωπαϊκών της τελευταίας δεκαετίας.

Όπως διαβάζουμε στο www.grbasket.gr αυτό είναι και το κεντρικό νόημα της παρουσίας των διεθνών (προχθές 13 αλλά σύντομα 16) στο εφαλτήριο του Αγ. Θωμά του Αμαρουσίου με τον Αλέκο Δάγλα και τους συνεργάτες του Μάγειρα και Μαύρο αποφασισμένους να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κρατήσουν ψηλά την σημαία του γυναικείου μπάσκετ . Είναι αλήθεια πως την εποχή αυτή πλήττεται το γόητρό του και υπάρχουν ατυχίες σαν την δεδομένη απουσία των Καλτσίδου και Σπυριδοπούλου που είναι τραυματισμένες και εκτός μάχης .

Παράλληλα σίγουρα αποτελεί πρόβλημα το ότι τα δύο μεγαλύτερα αστέρια αυτής της ομάδας που την στήριξαν για πολλά χρόνια η Εβίνα Μάλτση και η Τούλα Καλέντζου ναι μεν θα ενσωματωθούν σύντομα αλλά παρά την τεράστια εμπειρία τους πέρασαν πολλά και χρειάζονται νέο σημαντικό κίνητρο για να βγάλουν ότι διαθέτουν πέραν της αδιαμφισβήτητης αγάπης τους για την Εθνική .

 Περισσότερο από ποτέ είναι ορατό ότι πρέπει να πάρουμε βοήθεια από όλες . Υπάρχει στον ορίζοντα το πάντρεμα δύο εποχών , μια μετάβαση που καλείται ο Δάγλας να πραγματοποιήσει όσο πιο ομαλά γίνεται. Όπλο του η δεδομένη κάψα των κοριτσιών για διάκριση , για να τιμήσουν όπως το έπρατταν πάντα την φανέλα της Εθνικής με τα μεγάλα αλλά και οι πιο νέες με τα μικρότερα τμήματα . Μεγάλωσαν πια και μπορούν να το αποδείξουν .

Οι ομοσπονδιακοί είναι πεπεισμένοι . Πιο παλιές και πιο νέες μπορούν να στρώσουν με σωστή δουλειά μια καλή χημεία αφού η καρδούλα των παιδιών το λέει . Είναι όλες οι κοπέλες αποφασισμένες για όλα και η πρόκληση είναι μεγάλη . Λετονία , Ιταλία , Φινλανδία και Λουξεμβούργο θέλουν να αποτελέσουν εμπόδιο αλλά αυτές οι κοπέλες ξέρουν να μας βγάζουν ασπροπρόσωπους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια