Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από το ΠΚ Νεάπολης

Το ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου Νεάπολης θέλει να ευχαριστήσει το ΔΣ της ΕΚΑΣΘ για την άψογη από κάθε πλευρά διοργάνωση του final-4 του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.












Ακόμη τις διοικήσεις των ομάδων ΠΣ Ευκαρπίας, Ζέφυρος 02 και Κεραυνός Ωραιοκάστρου, για τον τίμιο και γεμάτο ιδρώτα δύσκολο πρωτάθλημα που προηγήθηκε, καθώς και την φιλότιμη προσπάθεια των προπονητών και των αθλητών τους στους κατατακτήριους αγώνες. Τους φίλους και τις φίλες που παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους το final-4.Τους δημοσιογράφους που στάθηκαν δίπλα στην προσπάθεια των ομάδων.
 Τέλος, ευχαριστεί απο καρδιάς τους προπονητές, τους αθλητές και τους φίλους της ομάδας, που σε όλη τη φετινή διαδρομή ήταν πάντα σημαιοφόροι. «Ο ιδρώτας των παιδιών και η άξια κατάληψη της τρίτης θέσης μας κάνει όλους υπερήφανους», αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια