Γενική διευθύντρια στον Αστέρα Εξαρχείων η Γιάννα Ρήγα-Οι πρώτες της δηλώσεις

Η επιστροφή του Αστέρα Εξαρχείων στην Α1 συνδυάστηκε με μια επιτυχημένη χρονιά από κάθε άποψη. Η προσπάθεια της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και του αγωνιστικού τμήματος ήταν μεγάλη και τα Εξάρχεια μπόρεσαν τελικά να χειροκροτήσουν τον εκπρόσωπό τους στην Α1.






Η επόμενη χρονιά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι υπεύθυνοι του συλλόγου έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό. Η σταθερότητα, η ενίσχυση της ομάδας και κυρίως η κοινή προσπάθεια και η προσήλωση στο στόχο θα είναι και φέτος κάποια από τα στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν την παρουσία του Αστέρα στο πρωτάθλημα. Αυτό μαρτυρά άλλωστε και η πρώτη μεταγραφική κίνηση στην οποία προχώρησε η ομάδα.
Πρόκειται για τη Γιάννα Ρήγα, η οποία θα αναλάβει καθήκοντα γενικής διευθύντριας στα Εξάρχεια. «Είναι χαρά μου που θα συνεργαστούμε, την γνωρίζω χρόνια την εκτιμώ, έχω παρακολουθήσει τη δουλειά της και πιστεύω πως η παρουσία της θα μας βοηθήσει σημαντικά», δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Κώστας Κεραμιδάς.
Η Γιάννα Ρήγα έχει διαγράψει μία εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία στη γυναικεία καλαθοσφαίριση. Έχει φορέσει για πολλά χρόνια τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, ενώ ήταν μέλος της ομάδας του Σπόρτιγκ η οποία είχε κατακτήσει 8 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα Ελλάδος, καθώς και διακρίσεις σε 2 Ευρωπαϊκά Final Four. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί από το πόστο της γενικής διευθύντριας και με τα Άνω Λιόσια.
«Είναι τιμή μου να συνεργαστώ με ένα τόσο ιστορικό σωματείο. Μαζί με τον Κώστα Κεραμιδά και όλους τους συνεργάτες θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα χρονιά», δήλωσε η Γιάννα Ρήγα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια