Η τελετή λήξης των ακαδημιών των σωματείων των Πεύκων-Φωτορεπορτάζ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή λήξης για τα τμήματα ακαδημιών των σωματείων των Πεύκων την Παρασκευή που μας πέρασε.
Δόξα και Μαχητές ανακοίνωσαν και επίσημα την συγχώνευση τους σε όλους τους παρευρισκομένους και γνώρισαν στους γονείς  τη διοικητική ομάδα που θα ηγηθεί αυτού του νέου σχήματος. Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Συκεών και Νεαπόλεως, Σίμος Δανιηλίδης,  ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος, καθώς και πλήθος δημοτικών συμβούλων του Δήμου και τοπικών φορέων.
Οι δύο άνδρες στους λόγους τους ανέφεραν την σημαντικότητα των συλλογικών προσπαθειών και των συγχωνεύσεων στον αθλητισμό και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο νέο σωματείο. Στη συνέχεια η ανδρική ομάδα βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο για την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία με τον κόσμο να ξεσπάει σε τρελά χειροκροτήματα . Ακολούθησαν διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων και διαγωνιστικά παιχνίδια για τους μικρότερους. Στο διαγωνισμό τριπόντων ο Γιώργος Ατακτίδης κέρδισε στο τελευταίο σουτ τον Δάνη Αρνίδη ενώ στα καρφώματα παρά  την καλή παρουσία του Κώστα Αλεξανδρίδη, ο Πέτρος Παπαδόπουλος έδειξε ακόμα μια φορά το ταλέντο του με καρφώματα που συναγωνίζονταν ανάλογα των All Star Game.
Στο τέλος μαζεύτηκαν οι αθλητές και από τα δύο πρώην σωματεία, φώναξαν μαζί στο κέντρο του γηπέδου το όνομα της νέας ομάδας Μαχητές Δόξας Πεύκων, και έδωσαν ραντεβού για τέλη Αυγούστου.
Στο ανδρικό τμήμα τώρα, οι διεργασίες για τη νέα χρονιά άρχισαν ήδη μετά και την ανακοίνωση του κανονισμού 8+4 με τις ηλικίες των 22 και κάτω. Ο Χρήστος Δικταπανίδης θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά σαν πρώτος προπονητής και θέλησή του είναι να κρατήσει ένα κορμό από την περσινή ομάδα και να κινηθεί στην προσθήκη 2-3 έμπειρων παικτών και αρκετών νεαρών ταλέντων. Στην νέα διοίκηση πάντως τηρούν στάση αναμονής για να αποφύγουν τυχόν επιπόλαια λάθη.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια