Μανωλόπουλος: «Στις καθυστερήσεις από το παραθυράκι η άνοδος του Ν. Βότση»-Συγχαρητήρια σε όλους

Ο προπονητής των ανδρών του Ναύαρχου Βότση Τάσος Μανωλόπουλος, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, σχολίασε τα εξής:







«Άνοδος για το ανδρικό μας στην Β' ΕΚΑΣΘ παρά την ήττα σήμερα με 61-53 από την ΑΕΕΤ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Μια γεύση γλυκόπικρη θα έλεγα ότι μένει σε όλους μας. Η χρονιά ξεκίνησε με πολλά όνειρα και στόχους , με ένα ρόστερ υπέρ πλήρες και με πολύ διάθεση να κάνουμε την διαφορά στην κατηγορία. Τα προβλήματα όμως που βγήκαν σε όλη την διάρκεια ήταν τεράστια. Τραυματισμοί, αποχωρήσεις, εχθρικές διαιτησίες, αντίπαλοι με πλαστά δελτία και ατιμωρησία από την ΕΚΑΣΘ, μείωση της προσέλευσης στις προπονήσεις και κακή απόδοση οδήγησαν την ομάδα να πάρει την άνοδο στις καθυστερήσεις από το παραθυράκι. Θεία Δίκη θα πει κανείς, πέρσι τέτοιο καιρό χάσαμε την κατηγορία για τον ίδιο λόγο...

Επειδή όμως η ουσία είναι αυτή που μετράει . Ο στόχος επιτεύχθηκε. Ανεβήκαμε. Και όλοι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γι αυτό. Του χρόνου σίγουρα θα είμαστε πιο δυνατοί. Θέλω να πιστεύω ότι μάθαμε από τα λάθη μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους το άλλο μου μισό, την coachara μας, αδελφό και φίλο, Παναγιώτη Νομικό για την πολύτιμη βοήθεια του όλη την χρονιά, τους παίκτες μας Αντώνη Πεταλά (που έφυγε στα ξένα για επαγγελματικούς λόγους προς το τέλος της χρονιάς), Γιώργο Καλαιτζή (που ο τραυματισμός του μας στοίχισε πολύ), Απόστολο Γιασσεμή (που και αυτός έφυγε για επαγγελματικούς λόγους στην μέση της χρονιάς), Παναγιώτη Βεζύρογλου (που αποχώρησε προς το τέλος της σεζόν από την ομάδα), Αργύρη Δημακόπουλο (που έχασε μεγάλο μέρος της χρονιάς με τραυματισμό), Διονύση Αγάθο (τον Rock Star μας), Χάρη Αλεξιάδη (το μηχανάκι της ομάδας), Παναγιώτη Σεϊση (ο αρχηγός μας), Θωμά Αντωνιάδη (ο Speedy Gonzales) , Μιχάλη Ρεϊζη (το cartoon της ομάδας), Παντελή Ψωμά (που ήρθε στο τέλος της χρονιάς να μας βοηθήσει), Κυριάκο Γκόφα (ο φαντάρος μας που ερχόταν από ματς σε ματς σχεδόν και έδινε τα πάντα για την ομάδα), Κυριάκο Παπαδόπουλο (ο παππούς της ομάδας που συνέβαλε τα μέγιστα με την εμπειρία του) , Χρυσόστομο Τσιμπραηλίδη (το μυαλό της ομάδας), Γιάννη Γρατσιούνη (ένα παιδί που έκανε μόνο προπονήσεις όλη την χρονιά χωρίς να παίζει και ήταν από τους πιο συνεπείς), Άγγελο Κονιώρη, Σταύρο Σαμαρά , Κυριάκο Οικονομού, Σάββα Σιδερίδη (τα πιτσιρίκια μας οι 96ρηδες που πέρα από την τεράστια βοήθεια που πρόσφεραν στις προπονήσεις όποτε μπήκαν βοήθησαν πολύ), που κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια όλη την χρονιά, που είχαν τα καλά τους και τα άσχημα τους, που μας ανέχτηκαν και εμένα και τον Πάνο, τον στατιστικολόγο μας Ηλία Οικονόμου για την αφιλοκερδή βοήθεια του σε όλα τα ματς, τον γιατρό μας Οδυσσέα Κυριαζή, τους εφόρους μας Δημήτρη Βασιλειάδη και Θεοφύλακτο Χρυσοχοίδη που ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά και τέλος την προεδράρα μας τον Αλέκο Σκόδρα που μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε στην οικογένεια του Ναύαρχου Βότση. Όλοι συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο τελικό αποτέλεσμα.

Η νέα χρονιά για εμάς ξεκινάει από την Τετάρτη. Ο σχεδιασμός για τον ρόστερ , τα try outs για τους νέους παίκτες (19.30 Μίκρας Α, για όποιον θέλει να έρθει στην οικογένεια μας), οι προπονητές, σίγουρα θα αλλάξουν πολλά. Γιατί στόχος μας είναι πάντα να γινόμαστε καλύτεροι. Κλείνοντας θα ήθελα να πω το εξής: «Οσο και να προσπαθήσατε κάποιοι δεν τα καταφέρατε. Εμείς ανεβήκαμε και εσείς μπορείτε να μείνετε στην μιζέρια σας...»

P.S Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΕΤ για πολλοστή φορά και για την γενικότερη προσπάθεια που κάνουνε αλλά και για την άνοδο. Πραγματικά κοσμούν τον χώρο. Και το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το χάρηκαν όσοι το έζησαν, όπως και τα υπόλοιπα. Δεν γίνεται να κερδίζουμε εμείς πάντα. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια