Μαυρομιχάλης: «Δίκαια η άνοδος του Ολυμπιακού Βόλου»

Με σκληρή δουλειά και πολύ θέληση κατακτήθηκε το πρωτάθλημα στην Α2 Βορρά από τον Ολυμπιακό Βόλου, σύμφωνα με τον Φώνη Μαυρομιχάλη, τον προπονητή της βολιώτικης ομάδας, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της Α1 κατηγορίας.



«Πιστεύω ότι δικαιωματικά αυτός ο τίτλος ανήκει στα κορίτσια. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και τις παίκτριες, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Νομίζω ότι δίκαια στεφθήκαμε πρωταθλητές και θα θέλαμε πολύ να υπάρχει συνέχεια. Ο κόσμος πρέπει να νιώθει υπερήφανος για αυτά τα κορίτσια. Προσπάθησαν σκληρά με πολλές δυσκολίες, αλλά υπήρχε πολύ θέληση από τις ίδιες και για αυτό τα κατάφεραν στο τέλος, ανέφερε ο κ. Μαυρομιχάλης, μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προκάτοχο του, Γιώργο Βλιώρα. «Εγώ ανέλαβα την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Η ομάδα αυτή στήθηκε από τον Γιώργο Βλιώρα και από τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος συνέχισε να βοηθάει και είχε κομβικό ρόλο στην πορεία μας. Υπήρχαν πολλά προβλήματα αλλά έτσι όπως έχει γίνει πλέον ο αθλητισμός χρειάζεται πολλά άτομα που να μπορεί ο καθένας να προσφέρει ότι μπορεί. Το γυναικείο μπάσκετ στην Θεσσαλία πιστεύω οτι έχει πτώση λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. Αν βρεθούν κάποια άτομα να πλαισιώσουν την ομάδα του Ολυμπιακού θα είναι ευχής έργον, ώστε να υπάρξει και συνέχεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια