Φιλανθρωπικός αγώνας βετεράνων στις Σέρρες


Με σκοπό το άνοιγμα της πισίνας του Ειδικού Σχολείου Σερρών, «αστέρια» του παρελθόντος είπαν το «ναι» και θα αγωνιστούν στις Σέρρες.




Γαλακτερός, Αλβέρτης, Οικονόμου, Ρετζιάς, Καμπούρης, είναι μερικοί από αυτούς που ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρόσκληση του Δήμου Σερρών.
Όπως διαβάζουμε στο www.serreslife.gr  , «αστέρια» που… έλαμψαν στο παρκέ και έκαναν περήφανη τη χώρα μας, αναδεικνύοντάς την ταυτόχρονα ως μία από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις στην καλαθοσφαίριση, θα βρεθούν στις Σέρρες, για έναν και μοναδικό αγώνα, με έναν και μοναδικό σκοπό. Να συγκεντρωθούν χρήματα, προκειμένου να ανοίξει και να λειτουργήσει επιτέλους η πισίνα του Ειδικού Σχολείου Σερρών, που είναι τόσο απαραίτητη για τα παιδιά και που τα βοηθά σημαντικά. Η Εθνική Παλαιμάχων, θα αγωνισθεί κόντρα στη μικτή Σερρών, ομάδα που προέκυψε από το πρόσφατο τουρνουά εργαζομένων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Απριλίου και διοργανωτής είναι ο Δήμος Σερρών, με συνδιοργανωτές το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών, αλλά και τους Φίλους της Εθνικής Ελλάδας, τους γνωστούς σε όλους μας «Πελαργούς». Ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Τομέα του Δήμου Σερρών Νίκος Ιλανίδης, έκανε τη νύχτα- μέρα και εργάζεται όλες αυτές τις ημέρες αγόγγυστα, για την αρτιότερη διοργάνωση και για την εξασφάλιση της επιτυχίας της.
Μεγάλα ονόματα της καλαθοσφαίρισης που έγραψαν κυριολεκτικά ιστορία, θα βρεθούν στις Σέρρες εκείνες τις ημέρες. Η ευαισθησία των αθλητών είναι μεγάλη και χαρακτηριστικό είναι πως όλοι όσοι κλήθηκαν, δέχθηκαν αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη. Ποιοι θα δώσουν το παρόν; Τα ονόματα και μόνο αποτελούν εγγύηση, ενώ αποτελούν και «θέλγητρο» για την αυξημένη παρουσία στις κερκίδες. Γαλακτερός, Αλβέρτης, Πρέλιεβιτς, Ρετζιάς, Μπουντούρης, Παπανικολάου, Καμπούρης, Κορωνιός, Σιγάλας, Γιαννούλης, Λιμνιάτης, Κακιούσης, Μπαλογιάννης, Ντάκουρας, Οικονόμου, Μασλαρινός και Κωνσταντινίδης.
Στην προσπάθεια αυτή έχουν δραστηριοποιηθεί και όλοι οι Σύλλογοι ΑμΕΑ, ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι μόλις 5 ευρώ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια