«Κατοστάρα» της Εθνικής Βετεράνων σε φιλανθρωπικό παιχνίδι στην Σύρο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας Βετεράνων και των Παλαιμάχων του Άρη Σύρου.







Ο σκοπός του αγώνα ήταν καθαρά φιλανθρωπικός καθώς τα έσοδα δόθηκαν για την ενίσχυση Στέγης Ανηλίκων Σύρου και ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών.
Όπως διαβάζουμε στο www.cyclades24.gr στο «Δημήτριος Βικέλας»  δεν έπεφτε καρφίτσα, καθώς 700 άτομα κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο και είδαν την Εθνική να επικρατεί με 106-61, αποτέλεσμα βέβαια που δεν έχει καμία σημασία.  Ο κόσμος χειροκρότησε τις παλιές μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ, οι οποίες ξύπνησαν αναμνήσεις και  προσέφεραν και πλούσιο θέαμα στους θεατές.
Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Σιούτης και άλλοι παλιοί αστέρες του μπάσκετ, ξεδίπλωσαν και πάλι το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο ενώ αξίζουν συγχαρητήρια και στους παλαίμαχους του Άρη Σύρου για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν την εκδήλωση.  Μεταξύ των διαιτητών της αναμέτρησης ήταν και ο παλιός διεθνής διαιτητής, Στέλιος Συμεωνίδης. Πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε απονομή τιμητικών πλακετών σε αθλητές και διαιτητές.
 Ιδιαίτερο χρώμα, έδωσαν οι χορεύτριες της σχολής Μάκη Μπέτση ενώ η μασκότ (σ.σ ένα χταπόδι) των παλαιμάχων του Άρη Σύρου χάρισε με την σειρά της όμορφο θέαμα στους φιλάθλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια