Μηδενική ανοχή από τα σωματεία μπάσκετ με καρότσι


Το μήνυμα που έστειλαν οι πρόεδροι των ομάδων, στη Γενική Συνέλευση της ΟΣΕΚΚ, ήταν ξεκάθαρο, προς κάθε κατεύθυνση. Παρουσία των 13 εκ των 14 ομάδων-μελών, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο η Γ.Σ. της Ομοσπονδίας.





Η καθολική συμμετοχή, παρά την υποχρεωτική αγωνιστική απραξία μηνών, δείχνει και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του χώρου, για τις εξελίξεις.
Τα σωματεία ψήφισαν ομόφωνα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, αποφάσισαν όπως το συντομότερο δυνατό ξεκινήσει η αγωνιστική δράση, αρχικά με το κύπελλο και στη συνέχει με το πρωτάθλημα, που είναι και η κεντρική αγωνιστική μας εκδήλωση.
Παράλληλα, εξουσιοδότησαν το Δ.Σ. να συνεχίσει τον γόνιμο διάλογο με τους εκπροσώπους της πολιτείας και τους αρμόδιους φορείς, διευκρινίζοντας πως «η ανοχή έχει τελειώσει και πως -αν αυτό απαιτηθεί- θα βγούμε δυναμικά, προκειμένου να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην άθληση.
Αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες συνθήκες που περνά η χώρα, όμως το μπάσκετ με καρότσι δεν είναι απλά άλλο ένα άθλημα. Η κοινή βούληση είναι να μην απαξιωθεί ο χώρος, να μην εγκαταλειφτεί το όνειρο, να μην περιέλθει το σπορ σε ανυπαρξία. Κι η κοινή διάθεση για να συνεχίσουμε ακριβώς από εκεί που προσωρινά -και μόνο- σταματήσαμε, είμαστε βέβαιοι πως θα υπερνικήσει τα όποια εμπόδια», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια