Χ. Κωνσταντινίδης: «Πάντα κοντά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις»


Οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Ελλάδας είναι πάντα πρόθυμοι να συμμετέχουν σε φιλανθρωπικούς αγώνες και αυτό ακριβώς τόνισε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης. Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε και στο φιλικό των βετεράνων με εκείνους του Άρη Σύρου.



-Για το φιλικό στο νησί των Κυκλάδων, είπε:

«Τα τελευταία δύο χρόνια ο σύλλογος βετεράνων βρίσκεται κοντά σε τέτοιες εκδηλώσεις, όπως αυτή που είναι φιλανθρωπικού σκοπού και θα γίνει το Σάββατο (31/3) στη Σύρο. Μας κάλεσαν οι παλαίμαχοι του Άρη Σύρου να δώσουμε ένα φιλικό, για τέσσερα ιδρύματα. Απ’ ό,τι με έχουν ενημερώσει τα 650 εισιτήρια, που εκδόθηκαν, έχουν εξαντληθεί. Εμείς πάμε με χαρά για αυτές τις εκδηλώσεις. Μερικοί από τους παίκτες θα είναι οι Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Κορωνιός, Γαλακτερός, Μπαλογιάννης, Μπουντούρης, Χρήστος και Φάνης Χριστοδούλου, Μποσγανάς, Μπακατσιάς, Γιαννούλης, Πρέλεβιτς και Σιγάλας».

-Για άλλες εκδηλώσεις που θα πάρει μέρος ο σύλλογος βετεράνων:

«Στις 21 του μηνός θα είμαστε στις Σέρρες, μετά θα πάμε στην Κέρκυρα στις 19 Μαΐου, προκειμένου να παίξουμε για τον Χάρη Παπαγεωργίου. Στις 19 Ιουλίου θα έχουμε το διεθνες τουρνουά στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή όλων των συλλόγων βετεράνων στην Ελλάδα, ενώ θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τους παλαίμαχους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Ερυθρού Αστέρα. Το τουρνουά αυτό δεν θα γίνει σε ένα γήπεδο, καθώς η Θεσσαλονίκη έχει πολλά κλειστά, όπως την Πυλαία και τη Μίκρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια