Τι γίνεται στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΣΚΑ-Στον τελικό εφήβων Παναθηναϊκός και Μαρούσι- Ενα βήμα μακριά απ' τον τίτλο των παίδων ο Παναθηναϊκός-2-1 για Κρόνο Γέρακα και Αθηναϊκό στις κορασίδες


Ο Παναθηναϊκός και το Μαρούσι θα είναι οι ομάδες που θα κοντραριστούν στον τελικό εφήβων της ΕΣΚΑ. Δούκας και Περιστέρι θα διεκδικήσουν με τη σειρά τους την τρίτη θέση.




Όπως διαβάζουμε στο www.superbasket.gr ο Μαρούσι νίκησε εύκολα με 62-44 τον Δούκα και προκρίθηκε στον τελικό, εκεί όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός, που θυμίζουμε ότι είχε επικρατήσει άνετα του Περιστερίου με 75-52.


Ενα βήμα μακριά απ' τον τίτλο των παίδων ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 57-50 το Περιστέρι στο πρωτάθλημα παίδων και πλέον απέχει μία νίκη από το να κατακτήσει τον τίτλο. Το επόμενο ραντεβού των δύο φιναλίστ έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 31/3 στις 20:00, στην έδρα του Περιστερίου. Στον μικρό τελικό, ο Αμύντας επικράτησε εύκολα με 63-42 του Αιγάλεω και κατέλαβε την τρίτη θέση.

2-1 για Κρόνο Γέρακα και Αθηναϊκό στις κορασίδες

Ο Κρόνος Γέρακα και ο Αθηναϊκός έκαναν το 2-1 στα πλέι οφ της δεύτερης φάσης των kορασίδων κόντρα σε ΔΑΣΑΛ και Γαλάτσι αντίστοιχα. Ο Αθηναϊκός νίκησε με 49-33 το Γαλάτσι, ενώ ο Κρόνος Γέρακα επικράτησε σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ματς του ΔΑΣΑΛ με 44-43. Επόμενα παιχνίδια, το προσεχές Σάββατο 31 Μαρτίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια