Αστέρας Εξαρχείων: «Θετικό πρόσημο στη φετινή παρουσία στην Α1 γυναικών»


Στην Καλαμαριά θα πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος για τον Αστέρα Εξαρχείων.






Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της Αθηναϊκής ομάδας «ο Αστέρας απέναντι στον Απόλλωνα (31/03, ώρα 12:00) θα δώσει το τελευταίο ματς της σαιζόν, μίας σαιζόν που σηματοδοτήθηκε από την επιστροφή στην Α1, από την εξαιρετική παρουσία στο πρώτο μισό της διοργάνωσης και τελικά από την κατάληψη μιας εκ των πρώτων έξι θέσεων.
Η προσπάθεια που κατέβαλαν παίκτριες, προπονητικό τιμ και διοίκηση είναι σίγουρα μεγάλη, θα μπορούσαμε να πούμε και τεράστια, αλλά δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να μπούμε σε αναλύσεις και συζητήσεις, στις οποίες δεν μπήκαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Σημασία έχει πως η ομάδα ενωμένη πέτυχε και με το παραπάνω τον στόχο που είχε θέσει πριν το πρώτο τζάμπολ: Να κατεβάσει μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο. Αυτό έγινε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
Το ταμείο θα γίνει αφού τελειώσει και αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι δεδομένο πως θα έχει θετικό πρόσημο. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Ο Αστέρας επέστρεψε για τα καλά, στα μπασκετικά πράγματα της χώρας…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια