Λόγω οικονομικών σταμάτησε η Σαμολαδά από τον ΑΟΣ;

Αναμφίβολα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η απουσία της Βούλας Σαμολάδα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Σερρών το τελευταίο χρονικό διάστημα.









Η Δραμινή αθλήτρια μετά από το ματς κόντρα στην Κομοτηνή (8/1/2012) δεν ξαναφόρεσε την «πράσινη» φανέλα.
Πληροφορίες του www.serresbasket.blogspot.com αναφέρουν ότι η 25χρονη καλαθοσφαιρίστρια είναι απογοητευμένη από τη στάση της διοίκησης του «τριφυλλιού» όσο αφορά το οικονομικό θέμα. Να σημειωθεί ότι η Σαμολαδά ακολουθεί πρόγραμμα προπονήσεων στη Δράμα.
Ο ΑΟΣ έχει μάθει να παλεύει κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες και να τα καταφέρνει στο τέλος, αλλά σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος το κενό που έχει δημιουργηθεί στη θέση «3» είναι μεγάλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια