Νέα επιτυχία για τους άνδρες του Ναύαρχου Βότση


Με σβηστές τις μηχανές πέτυχε άλλη μια εύκολη νίκη χθες το ανδρικό του Ναύαρχου Βότση με 72-62 επί του Ποσειδώνα Καλαμαριάς.





Όπως διαβάζουμε στη σελίδα της ομάδας «παρά τις απουσίες των μόνιμων Καλαιτζή και Δημακόπουλου αλλά και του Αγάθου, στο τελευταίο παιχνίδι του Απόστολου Γιασσεμή με την ομάδα (διορίστηκε δάσκαλος στην Κέρκυρα) οι παίκτες έπαιξαν όσο έπρεπε για να πάρουν το ροζ φύλλο και να αφιερώσουμε την νίκη στον Αποστόλη . Το παιχνίδι ήταν λίγο μουντό, όσο και να παίζαμε δεν θα χάναμε, αλλά και δεν θα παίρναμε μεγαλύτερη διαφορά. Κορυφαίος για άλλη μια φορά ο Αντώνης Πεταλάς με 21 πόντους , 3 τρίποντα, 14 ριμπάουντ και 0,90 tendex και από κοντά ο «παππούς», Κυριάκος Παπαδόπουλος με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 0,67 tendex».
Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Μανωλόπουλος-Νομικός): Αλεξιάδης 8, Τσιμπραηλίδης 4, Σείσης, Γιασσεμής 6(2), Αντωνιάδης 7(1), Ρείζης 4, Βεζύρογλου 5,Γκόφας 2, Πεταλάς 21(3),Παπαδόπουλος 15.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΛ (Πετρόπουλος): Κεφάλας 4, Καρβουνάρης, Δουμανίδης 4, Πενόπουλος 11(1), Παναγιωτόπουλος 13(3), Κεφάλας Ε., Καναράς 12, Μένος 1, Μάνος 8, Οικονόμου 9.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια