Αρχίζει μεθαύριο το πρώτο διεθνές τουρνουά ακαδημιών «Λευκός Πύργος»-Οι όμιλοι ανά κατηγορία και το πρόγραμμα των αγώνων-Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου που παρέθεσε η οργανωτική επιτροπή της 3Wins, ενόψει του πρώτου διεθνούς τουρνουά ακαδημιών «Λευκός Πύργος», που θα διεξαχθεί από τις 3 έως 6 Ιανουαρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.



Κατά την διάρκεια της, μίλησαν ο πρώην διεθνής Έλληνας καλαθοσφαιριστής και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά Νίκος Μπουντούρης, όπως και οι Νίκος Κατσάλης και Ευριπίδης Καραδανάς, οι οποίοι μαζί με τον Νίκο Μπουντούρη ηγούνται της εταιρίας 3Wins που διοργανώνει το τουρνουά.
Στην αίθουσα που δόθηκε η συνέντευξη, εκτός από τους δημοσιογράφους και εικονολήπτες των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το παρών έδωσαν ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου Στέργιος Γκούμας και η εκπρόσωπος των Γιατρών του Κόσμου, κα Μελίνα Χαχαμίδου, οι οποίοι βρέθηκαν και στο πάνελ, μιλώντας με την σειρά τους, για την στήριξη τους προς την διοργάνωση.
Οι διοργανωτές, αναφέρθηκαν στον σκοπό του τουρνουά όπως και τους στόχους τους γι’ αυτήν την μπασκετική γιορτή που ξεκινάει σε λίγες ώρες στην Θεσσαλονίκη και ευχαρίστησαν όλους όσους στέκονται αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια.
Όσον αφορά τις συμμετοχές στο τουρνουά, ο αριθμός των αθλητών που θα λάβουν μέρος με τις ομάδες του αγγίζει τους 300, ενώ οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι Άρης Θεσσαλονίκης, Μακεδονικός, Αχιλλέας Τριανδρίας, Αίας Ευόσμου, Θερμαϊκός Θέρμης, Μαχητές Πεύκων, Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, Π.Ο. Μουδανιών, Ολυμπιακός, Ιωνικός Νίκαιας, Αργοναύτης Ραφήνας, Α.Σ.Ε Δούκας, Αγ. Παρασκευή και Άρης Πετρούπολης.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι χορηγοί του τουρνουά που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, είναι οι Γιατροί του Κόσμου, η Athens Sports Clinic (www.athens-sportsclinic.gr), το Sport24 (www.sport24.gr) και η εφημερίδα Πρώτο Θέμα (www.protothema.gr).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια