Ναυάγιο με Μέρφι στον Παναθηναϊκό

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα η Κίρστιν Ράιτ από τον Παναθηναϊκό, ενώ σε ναυάγιο κατέληξαν οι συζητήσεις με την Τζόρνταν Μέρφι.





Η Κίρστιν Ράιτ βρέθηκε χθες στην προπόνηση της ομάδας του Παναθηναϊκού και αποχαιρέτησε και τυπικά τις συμπαίκτριες της. Θυμίζουμε πως η Αμερικανίδα, υπέστη τραυματισμό που θα την κρατούσε για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων και αποφασίστηκε από τον Παναθηναϊκό πως δεν έχει νόημα να την κρατήσει.
Εδώ και μέρες ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε αναζήτηση της αντικαταστάτριας της. Η εκλεκτή ήταν η Τζόρνταν Μέρφι, αλλά τελικά οι συζητήσεις κατέληξαν σε ναυάγιο. Η Αμερικανίδα, η οποία έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο παρελθόν, αποφάσισε τελικά να υπογράψει σε άλλη ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή, βρίσκεται σε αναζήτηση άλλης παίκτριας, που να είναι κοντά στα χρήματα της Ράιτ. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα κοιτάξουν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας να βρουν αντικαταστάτρια της Ράιτ, αν όμως δεν βρουν, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει παίκτρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια