Το Κώστα Χαραλαμπίδη τιμά την Κυριακή το ΠΚ Νεάπολης-Ανακοίνωση του συλλόγου

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο κλειστό θεατράκι κάτω από το δημαρχείο της Νεάπολης, το ΠΚ Νεάπολης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.




Όπως διαβάζουμε σε ανακοίνωση του συλλόγου, «κάθε χρόνο η εκδήλωση αύτη μετατρέπεται σε γιορτή λόγω των τιμητικών διακρίσεων και της μαζικής συμμετοχής των αθλητων,των γονέων και των φιλών του συλλόγου.
Με μεράκι οι άνθρωποι της ομάδας στήνουν την εκδήλωση και με χαρά βλέπουν πως ο κόπος τους ανταμείβεται από τα συγχαρητήρια αλλά και το χαμόγελο των φιλοξενούμενων.
 Αύτη την Κυριακή, λοιπόν, ο σύλλογος μας γιορτάζει. Θα βάλει τα καλά του και θα υποδεθεί όλους όσους τον τιμήσουν με την παρουσία τους. Η εκδήλωση είναι όπως κάθε χρόνο, αφιερωμένη στους κορυφαίους των κορυφαίων, σε αυτά τα παιδιά που έκτος από αθλητές είναι και αριστούχοι μαθητές. Αυτό για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την ομάδα είναι το υπέρτατο αγαθό βλέπουμε να εκκολάπτονται άξιοι αθλητές αλλά και άνθρωποι, οι όποιοι πιστεύουμε στο μέλλον να προσφέρουν στην κοινωνία. Τα παραδείγματα του παρελθόντος πολλά, παραδείγματα που μας ικανοποιούν και μας εφοδιάζουν δύναμη για την σκληρή συνεχεία της προσφοράς μας προς τον σύλλογο, γιατί πάνω από όλα για όλους μας είναι το ΠΚ Νεάπολης.
Στο πλαίσιο αυτό ήρθε και η στιγμή που πολλοί χρόνια τώρα μας παρότρυναν να τολμήσουμε. Να βραβεύσουμε τον κορυφαίο αθλητή που έχει βγάλει η Νεάπολη μας,τον κορυφαίο αθλητή που ξεκίνησε το μπάσκετ από την ακαδημία μας και έναν από τους καλυτέρους Θεσσαλονικείς αθλητές. Τον Κώστα Χαραλαμπίδη.
Για τον Κώστα δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστασεις,ολοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ τον ξέρουν, όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ της Νεαπολης,γνωριζουν καλά από που ξεκίνησε αύτη η τρελή πορεία τόπου τον έφερε στο κατώφλι του τελικού Ευρώπης και της Εθνικής ομάδας μας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε την Κυριακή.
 Ο σύλλογος μας όμως θα τιμήσει και έναν γονέα, έναν πατερά του οποίου η οικογένεια άδω και χρόνια επανδρώνει τα τμήματα μας. Ο γονέας αυτός έχει τρία παιδιά τα όποια αθλούνται στον σύλλογο και είναι πάντα πάρων στην προσπάθεια τους. Ο Πασχάλης Καρακαρης τολμούμε να γράψουμε πως είναι σημείο αναφοράς για όλους τους γονείς και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.
Με την υποστήριξη λίγων φιλών μας που ευελπιστούμε με τον καιρό να γίνουν περισσότεροι ομάδα αγωνίζεται για το καλύτερο στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης. Πριν χρόνια ένα ψιλόλιγνο αγόρι, αθλητής της ομάδας, ίδρωνε στα ανοικτέ γήπεδα της πόλης, θέλοντας να φέρει τη νίκη στον σύλλογο μας. Σήμερα αυτός ο αθλητής αγωνιά για την νίκη από την κερκιδα,συμμετεχει στη χαρά αλλά και στη λυπη,δινει το πάρων του και αφουγκράζεται  την προσπάθεια όλων μας. Ο Αλέξης Καραμπασης, όπως τόσα αλλά παιδιά, έλειψε για ένα διάστημα από κοντά μας, δούλεψε, έκανε οικογένεια και γύρισε εκεί που ανήκει. Το ΠΚ ήταν πάντα το σπίτι του, όλοι εμείς η δεύτερη οικογένεια του, στο πρόσωπο του ο σύλλογος θέλει να τιμήσει όλα αυτά τα παιδιά και να τους δείξει πως δεν ξέχνα, πως είναι εδώ γι αυτούς, όσα χρόνια και να περάσουν.
Φίλοι μας ελάτε την Κυριακη.Παρτε τους ανθρώπους σας και ελάτε στο θεατράκι του δήμου στις 12 το μεσημέρι. Τιμήστε μας με την παρουσία σας και δώστε μας κουράγιο. Σας περιμένουμε όλους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια