Στους «32» του παιδικού ο ΒΑΟ

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΒΑΟ στο παιδικό μέσα στους Αμπελόκηπους με 44-54 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Ιορδάνου ανήρτησε το παρακάτω κείμενο στην ιστοσελίδα του «»Βυζαντινού»:



«Ακόμη ένας τελικός κερδήθηκε. Τελικά η φετινή ομάδα του παιδικού του ΒΑΟ απέδειξε ότι έχει σίγουρα καρδιά. Κάποιοι δεν την  υπολόγιζαν όμως τα παιδιά τα κατάφεραν.
Στα  γήπεδα λένε πως γράφονται πάντα όμορφες ιστορίες. Μία ακόμη γράφτηκε και φέτος, από τον Αύγουστο έως και σήμερα. Είναι βέβαιο πως οι πρωταγωνιστές της θα τη θυμούνται για πάντα. Ακόμη και εάν στη πραγματικότητα πρόκειται για μία απλή πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Κ.Α.Σ.Θ.. Όπως και να είναι, αυτό το συναίσθημα είναι ανεκτίμητο, ανήκει σε όλους όσους συμμετείχαν και κανείς δεν μπορεί να το ακυρώσει, ότι και να πει... και ότι και να γίνει από εδώ και πέρα. 
Η τελευταία πράξη αυτής της (όμορφης) ιστορίας παίχθηκε στο γήπεδο των Αμπελοκήπων. Μετά την μεγάλη νίκη επί του ενός διεκδικητή της πρόκρισης (Μεγ. Αλέξανδρου Καλοχωρίου) την περασμένη Πέμπτη 19/1 ήρθε και η μεγάλη νίκη και επί του έτερου διεκδικητή (τουλάχιστον έως και τη προηγούμενη αγωνιστική) των Αμπελοκήπων Μενεμένης. Όπως κάθε ιστορία που «θέλει» να μείνει χαραγμένη έτσι και αυτή είχε δυνατή και αγωνιώδη εξέλιξη. Ένας αγώνας που μέχρι το 37ο λεπτό ήταν ντέρμπι τελικά τελείωσε με νικητή την ομάδα του Β.Α.Ο. Το σφύριγμα της λήξης ήταν η σπίθα για το ξέσπασμα στους πανηγυρισμούς. Κάποια παιδιά περίμεναν πολύ για αυτούς . Το χρωστούσαν πάνω από όλα στους εαυτούς τους. Μόνο σε αυτούς. Ποιος ξέρει, από το άλλο Σαββατοκύριακο μία καινούργια «όμορφη» ιστορία μπορεί να ξεκινήσει. Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μας συμπαραστάθηκαν από την κερκίδα και στα δύο παιχνίδια. Ήταν σαν να έπαιζαν μαζί μας. Συνεχίζουμε.
Δεκάλεπτα του αγώνα: 14-17, 23-26, 37-41, 44-54.
Η σύνθεση και οι πόντοι της ομάδας:  Στάθης 5(1), Κεπεσίδης, Λεπτοκαρίδης 20(2), Πιτσαλίδης 4, Δουμιάς, Σερέτης, Ξυπόλητος, Πρανδέκος 8, Λεπίδης, Παπαδόπουλος 10(2), Βοζίκης 7(1)».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια