Χατζηβρέττας και Γιούδας στις ακαδημίες της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου-Φωτορεπορτάζ


Μίνι εορταστικό διάλειμμα από τις προπονήσεις είχαν οι μικροί των ακαδημιών της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου ZIKSTER με εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.



Το πρόγραμμα των ασκήσεων και των διαγωνιστικών παιχνιδιών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας των ακαδημιών Ειρήνης Κουρόγλου και του υπευθύνου των τμημάτων υποδομής Κωνσταντίνου Τσελεμπή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αθλητές Νίκος Χατζηβρέττας και Τρύφων Γιούδας οι οποίοι έκαναν και την βράβευση των νικητών. Η χαρά των μικρών αθλητών ήταν απερίγραπτη που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά παίχτες πρότυπα γι’ αυτούς.
Οι γονείς και η διοίκηση ευχαριστούνε τους αθλητές που βρέθηκαν κοντά στα παιδιά για ακόμη μια φορά και παράλληλα εύχονται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ είπε…
ο νικολακης ο χατζηβρεττας μπορει να βγαζει χολη να του ερχεται ριγος να ξυνιζει να ανατριχιαζει οταν ακουει ΠΑΟΚ , αλλα ειναι ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ... φετος αναστηθηκε μπασκετικα και ο κουμπαρος του ο ντικουδης αλλα η χαρα του μετριαζεται γιατι ο κουμπαρος του αναστηθηκε στον ΠΑΟΚ...