Πάλεψε ο Ιπποκράτης Κω στην έδρα του Ελληνικού


Δυσκόλεψε αρκετά το Ελληνικό ο Ιπποκράτης Κω που τελικά επικράτησε με 79-67. Ο Ιπποκράτης παρατάχτηκε με εννιά παίκτες αφού απουσίασε η βασική σέντερ Ελένη Δρεττάκη ενώ μόλις στο δεύτερο λεπτό υπέστη διάστρεμμα η Μαρία Σαράγια και δεν έπαιξε καθόλου στη συνέχεια. Το εκπληκτικό κρεσέντο όμως της Τούλας Μαγαλιού στο πρώτο ημίχρονο κράτησε τις Κώες στον αγώνα με την Χελιώτη να οργανώνει υποδειγματικά.

Το Ελληνικό δεν εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο μέρος την υπεροπλία του κοντά στο καλάθι και απείλησε κυρίως με τα περιφερειακά σουτ της Μανώλη.Στο δεύτερο μέρος η Μαγαλιού σίγησε και κουράστηκε αλλά τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε η Χελιώτη, που ήταν ασταμάτητη. Όμως η άμυνα ζώνης που επέλεξε ο Ρουμπελάκης μπλόκαρε τις Κώες σε συνδυασμό με την κούραση. Στην επίθεση Μουρντ και Παραγυιού σκέπασαν το καλάθι και με συνεχή επιθετικά ριμπάουντ έδωσαν τις λύσεις στο σκορ μαζί με την πάντα συνεπή σουτέρ Μανώλη. Ετσι ήρθε το τελικό 79-67 για την ομάδα του Ελληνικού, που για ένα ακόμη ματς έπαιξε χωρίς την Μπαλτά ενώ μικρή συμμετοχή είχε η Τσουκαλά.
Δεκάλεπτα: 20-13, 33-34, 60-50, 79-67
Διαιτητές: Μαρίγλη- Μαυρουδιάς
ΕΛΛΗΝΙΚΟ (Ρουμπελάκης- Παντελάκης): Φιλιππάκη, Πρασσά 5(1), Ευμορφοπούλου 10(1), Μανώλη 23(1), Στεφάτου, Ρουμπελάκη 3(1), Παραγυιού 16, Μπακάλη, Μπόνη 4, Τσουκαλά, Μουρντ 18.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Κανενόπουλος- Δανελλάκη): Χελιώτη 21, Πατμίου, Σταμόγλου, Μαγαλιού 30(3), Παπαδοπούλου, Γούναρη 2, Μοσχοπούλου 14, Σβύνου, Σαράγια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια