ΣΔΚΘ «Συμφωνία κατόπιν αμοιβαίων υποχωρήσεων με την ΕΚΑΣΘ»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΔΚΘ που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, «μετά από συνάντηση που είχε το ΔΣ του ΣΔΚΘ με το ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 και κατόπιν αμοιβαίων υποχωρήσεων, ήρθαμε σε συμφωνία για τον τρόπο πληρωμής των διαιτητών και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την ενεργή συνεργασία μας. Παρακαλούνται τα μέλη μας να προσκομίσουν, το συντομότερο δυνατόν, τις εξουσιοδοτήσεις στα γραφεία του Συνδέσμου.


Όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας παρακαλούνται να κατεβάσουν από το σάιτ του Συνδέσμου την παρακάτω εξουσιοδότηση και να την φέρουν στα γραφεία του Συνδέσμου έτσι ώστε να μπορέσουν να γίνουν άμεσα οι πληρωμές των αγώνων και των αντίστοιχων οδοιπορικών τους.

Σημείωση 1 : Κάθε ένας διαιτητής θα πρέπει να φέρει δύο εξουσιοδοτήσεις με το γνήσιο της υπογραφής, κάτι το οποίο γίνεται στα Κ.Ε.Π. ή στα αστυνομικά τμήματα.

Σημείωση 2 : Ο Σύνδεσμος την περίοδο των εορτών θα λειτουργήσει την Τετάρτη 28/12, την Πέμπτη 29/12, την Τετάρτη 04/01 και την Πέμπτη 05/01. Σε περίπτωση που κάποιος από τους συναδέλφους διαιτητές δεν μπορεί να προσκομίσει τις εξουσιοδοτήσεις κάποια από τις παραπάνω ημέρες, μπορεί να τις προσκομίσει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας, η οποία θα γίνει την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:00 στα γραφεία μας.

Σημείωση 3 : Τις ημέρες που τα γραφεία του Συνδέσμου θα είναι κλειστά οι συνάδελφοι διαιτητές που το επιθυμούν, μπορούν να αφήνουν τις εξουσιοδοτήσεις κάτω μέσα σε έναν φάκελο, κάτω από την πόρτα του Συνδέσμου. Βασική προϋπόθεση είναι ο φάκελος να αναγράφει το ονοματεπώνυμό τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια