Οριστικοποιήθηκαν οι ομάδες του τουρνουά μίνι κοριτσιών της Λευκάδας


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το τουρνουά μίνι κοριτσιών που διοργανώνει για πρώτη  χρονιά στη Λευκάδα η τοπική Νίκη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Λευκάδας από την  Τρίτη 27 έως την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και θα συμμετάσχουν οι διοργανωτές, τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, ο Απόλλωνας Πτολεμαΐδας και ο Φαίακας Κέρκυρας . Θα παραβρεθούν ακόμη πρώην και εν ενεργεία διεθνείς καλαθοσφαιρίστριες  οι οποίες θα μοιράσουν αυτόγραφα στις συμμετέχουσες αθλήτριες.


Την Τρίτη 27 Δεκέμβριου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου σε αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη του ξενοδοχείου «Lefkas».
Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Νίκου Κεραμέα, πρώην Ομοσπονδιακού Προπονητή όλων των μικρών Εθνικών (Νέων, Εφήβων και Παίδων) προς τους προπονητές των συμμετεχόντων ομάδων αλλά και προπονητών και καθηγητών φυσικής αγωγής του νομού και όχι μόνον.
Μετά τη λήξη του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί απονομή κυπέλλου στον πρώτο, στον δεύτερο και στον τρίτο νικητή, θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στις υπόλοιπες ομάδες, δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο αγώνων σε όλα τα παιδιά, πλακέτα σε κάθε αθλήτρια, της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά και πλακέτα στην πολυτιμότερη αθλήτρια του τουρνουά.
Κατά την διάρκεια των απονομών την τελευταία ημέρα του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση τιμητικών επαίνων για τις επιδόσεις τους στις σχολικές υποχρεώσεις τους αθλήτριες όλων των τμημάτων του συλλόγου.
Για την είσοδο στο γήπεδο εξετάζεται η περίπτωση ύπαρξης εισιτηρίου αξίας 1€ για φιλανθρωπικό  σκοπό  όπου τα χρήματα θα δοθούν  στο ίδρυμα «ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ» στην Λευκάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια