Ερχεται η νέα ξένη του Αστέρα Εξαρχείων-Μια ακόμη δικαίωση της ειδησιογραφίας του μπλογκ


Στην Αθήνα θα βρίσκεται σε λίγη ώρα από τώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Εξαρχείων, δικαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ειδησιογραφία του μπλογκ, καθώς στο μόνο που πέσαμε έξω, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ  http://tsiotras.blogspot.com/2011/12/blog-post_1426.html είναι στην ημερομηνία άφιξης της παίκτριας. Όπως διβάζουμε στο δελτίο τύπου της ομάδας, «πρόκειται για τη Nikitta Gartrell, Αμερικανίδα 23 χρονών.




Η Gartrell έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε η Ρίστιτς μετά τη μετακίνησή της στην Χαποέλ Τίτκα και… φέρνει μαζί της τις καλύτερες συστάσεις. Η 1μ81 παίκτρια αγωνίζεται στις θέσεις 1 - 2 και πέρυσι είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο κολεγιακό πρωτάθλημα με την ομάδα της North Carolina State. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως της ανήκει μία θέση στο WNBA.
Ο Κώστας Κεραμιδάς και οι συνεργάτες του έχουν διακρίνει σε αυτήν στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει έως τώρα στο πρωτάθλημα.
«Πρόκειται για μία νεαρή παίκτρια η οποία όμως έχει πολύ καλά προσόντα, έχει αγωνιστεί και στην Εθνική ομάδα (κάτω των 21) και οι κριτικές που έχει αποσπάσει είναι εξαιρετικές. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να την βοηθήσουμε να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατό για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος», τόνισε ο Κώστας Κεραμιδάς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια