Ηττα του Αρη στην Αργυρούπολη από το Ελληνικό


Ο Αρης αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου γυναικών καθώς ηττήθηκε από το Ελληνικό  στο κλειστό της Αργυρούπολης με 64-49. Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Ο  Αρης πέρασε μπροστά με τέσσερις πόντους όμως ο αντίπαλος κάλυψε τη διαφορά και βγήκε μπροστά με τρεις (16-13).



Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες κοντράρονται στα ίσα,  με τις «κίτρινες» να ισοφαρίζουν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (33-33). Στην τρίτη περίοδο οι Θεσσαλονικιές παρέμεινε ανταγωνιστικές, αφού με ένα σερί τεσσάρων πόντων διαμόρφωσαν το 35-39. Παρότι ήταν μπροστά στο σκορ, έχασαν την διαύγεια του στις επιλογές, πράγμα που έδωσε στο αντίπαλο την δυνατότητα να πραγματοποιήσει ένα σερί δεκατεσσάρων πόντων και να κάνει το 49-39. Ο Αρης δεν κατάφερε να αντιδράσει σωστά  στον αιφνιδιασμό του Ελληνικού. Κάποιες λάθος πάσες, βήματα, και γενικά λάθη της ομάδας εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος που διατήρησε τη διαφορά αυτή μέχρι τέλους.
 Αξιοσημείωτο είναι πως λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Ρούλα Μούλη χτύπησε στη μύτη, ευτυχώς χωρίς  να τραυματιστεί σοβαρά και παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος συνέχισε να αγωνίζεται, με την ίδια ένταση και μαχητικότητα. Η αρχηγός Νίκη Χατζάκου, προσπάθησε να πετύχει την ανάκαμψη της ομάδος, δυστυχώς όμως τα κενά διαστήματα και οι λάθος κινήσεις στέρησαν τη νίκη. Ο Αρης κατέβηκε στην Αθήνα μόνο με την Ελένη Καφαντάρη στον πάγκο, καθώς ο Κώστας Κωτούλης αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του και δεν μπορούσε να κάνει τόσο μεγάλο ταξίδι με το πούλμαν. 
Δεκάλεπτα: 16-13, 33-33, 49-43, 64-49
Διαιτητές: Μάλαμας - Κωνσταντινόπουλος Ομ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ (Ρουμπελάκης - Παντελάκης): Πρασσά 4, Ευμορφοπούλου 6, Μανώλη 4, Ρουμπελάκη 2, Παραγιού 14 (1), Μπόνη 10 (2), Τσουκαλά 4, Μουρντ 17. 
ΑΡΗΣ (Καφαντάρη): Χατζάκου 18 (2), Κουλουμπή, Σταυρίδου 11 (3), Κατωπόδη, Φλέγκα, Τράντα 6, Μούλη 3, Σκιαδοπούλου 11.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια