Σαμαντούρα: «Φτιάχνουμε τον κορμό του μέλλοντος»


Η Γιασεμή Σαμαντούρα με δηλώσεις τόνισε για μία ακόμα φορά στις νεαρές αθλήτριες που υπάρχουν στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριες της για τις έως τώρα εμφανίσεις της. Αναλυτικά όσα δήλωσε η Γιασεμή Σαμαντούρα στο «paowbc»:




-Για το αν ο γεμάτος «Τάφος» αγχώνει τις παίκτριες:

«Δεν νομίζω. Πρέπει να αρχίζουν να το συνηθίζουν αυτό. Δεν πιστεύω ότι αγχώθηκαν. Απλά πιστεύω ότι για φέτος έχουμε ταβάνι. Είναι υπέρβαση, και μπράβο στα κορίτσια, που καταφέραμε να κάνουμε τις νίκες που έχουμε μέχρι τώρα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η ομάδα να κάνει μια καλή πορεία και να αγωνιστούν τα νέα παιδιά»

-Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα:

«Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Πιστεύω ότι οι αθλήτριές μου έχουν δυνατότητες αλλά αυτό το οποίο θα κάνω είναι να κρατήσω τις πιο έμπειρες σε μία καλή κατάσταση και να βελτιώσω τις μικρές, ώστε να υπάρχει ισχυρός κορμός για το μέλλον του Παναθηναϊκού».

-Όσον αφορά το ματς με τις Εσπερίδες, η τεχνικός του Τριφυλλιού είχε αναφέρει:

«Δεν μπορώ να πω ότι έφταιξε κάτι. Η ομάδα όπως έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή βασίζεται σε νεαρές αθλήτριες. Εγώ είμαι χαρούμενη που μπορώ να βάζω και να φτιάχνω μια αθλήτρια όπως στο σημερινό παιχνίδι που παρά την δυσκολία του έβαλα μέσα την Χριστινάκη. Όπως γνωρίζουμε και η άλλη ομάδα είναι πολύ καλή, πολύ ποιοτική και πάλι θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Εμείς αγωνιζόμαστε με μία ξένη πολύ καλή που έχει όμως πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούμε να την έχουμε σε όλο το παιχνίδι.
Είναι υπέρβαση τα τριάντα λεπτά που έπαιξε. Θεωρώ ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ καλή. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τα νέα κορίτσια θέλω να παίξουν πολύ φέτος. Ας κερδίσουμε κάποια παιχνίδια για να μην έχουμε πρόβλημα και να παίξουν οι νεαρές αθλήτριες σιγά σιγά. Από εκεί και πέρα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι με αυτή την ομάδα φέτος έχουμε ταβάνι αγωνιστικά. Δεν μπορούμε να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια σταθεροί γιατί θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα. Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την ποιότητά μας και να παίξουν τα νέα παιδιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια