Ζευγώλης: «Περίεργο παιχνίδι»

Ο Αθηναϊκός θα υποδεχθεί αύριο (29/11, 21:00) στο κλειστό της «Εργάνης» τον Αστέρα Εξαρχείων με στόχο να διευρύνει κι άλλο το αήττητο (και πλέον ιστορικό) ρεκόρ του εντός των ελληνικών συνόρων, έστω κι αν θα αγωνιστεί χωρίς την Τσέστερ η οποία αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης, μίλησε στο επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το προσεχές ματς, αλλά και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Βέρα Περοστίγισκα.



«Είναι λίγο περίεργο παιχνίδι για εμάς, γιατί είναι το πρώτο που θα δώσουμε στο σπίτι μας χωρίς την Τσέστερ, η οποία αποχώρησε για προσωπικούς της λόγους. Επιπλέον έχουμε μια νέα παίκτρια την Περοστίγισκα, η οποία βρίσκεται μαζί μας εδώ και 4-5 μέρες. Θα δούμε αν θα παίξει, καθώς ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα. Από κει και πέρα, παίζουμε στο γήπεδό μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε ισχυρό κίνητρο να συνεχίζουμε την αήττητη πορεία μας. Σίγουρα πάντως το ματς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, στην οποία θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα».
Όσον αφορά στους τραυματισμούς, είπε: «Πλην της Βλάχου, η οποία προπονείται πλέον με την ομάδα αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη, όλες οι υπόλοιπες παίκτριες αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά. Αυτό ισχύει και για την Χατζηνικολάου, που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια