Δυόμιση ώρες κράτησε ο αγώνας στο Ασβεστοχώρι-Ενσταση μετά το τέλος από τους Μαχητές Πεύκων


Σ’ έναν αγώνα που κράτησε δυόμιση ώρες το Ασβεστοχώρι επικράτησε μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι με 72-70 των Μαχητών Πεύκων. Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα. Ενσταση έκαναν οι Μαχητές Πεύκων  για έναν πόντο που όπως ισχυρίζονται δεν τον χρέωσε η γραμματεία. Συγκεκριμένα στο δεύτερο δεκάλεπτο, ένα τρίποντο πιστεύουν ότι χρεώθηκε ως δίποντο. Και το αποκορύφωμα;





Ο αρχηγός των Μαχητών δεν υπέγραψε το φύλλο αγώνα και έφυγε από το γήπεδο με αποτέλεσμα να τον τηλεφωνήσουν για να γυρίσει εσπευσμένα. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και υπέγραψε άλλος παίκτης της ομάδας.  
Δεκάλεπτα: 13-17, 31-40, 55-56, 72-70
Διαιτητές: Ζαγορίδης-Αντωνίου.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Παράδας, Μπαξεβάνος): Τάνης 3(1), Κανόπουλος, Σεμερτζίδης 16(4), Χασεκίδης, Παπασωτηρίου 5(1), Πάντος, Κωνσταντινίδης, Κυπραίος 3(1), Τσάικος 28(3), Βογιατζής 7(1), Κωστινούδης 6, Τέμπος 4.
ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ (Κοτανίδης): Ταρπάγκος 8, Γαλάνης, Χουλιάρας 5(1), Ιορδανίδης, Αναστασιάδης 6(1), Ρικούδης 11(2), Μαρβάκης 15(4), Ατακτίδης 5(1), Παντέλογλου 2, Μαρλίδης 18.             

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το αποκορυφομα ηταν οτι καθε 30 δευτερολεπτα σταματουσαν τον αγωνα οι γηπεδουχοι για να διαμαρτυρηθουν. Οτι ενα ολοκληρο ημιχρονο ηταν ολοι στην γραμματεια και μεσα στο γηπεδο σε καθε φαση. Οτι"φιλαθλος" μπηκε μεσα στο γηπεδο πηγε στους διαιτητες για να ζητησει εξηγησεις και ολα αυτα δεν τιμωρηθηκαν ουτε με παρατηρηση ουτε γραφτηκαν στο φυλλο.