Νίκη της Αρετσούς επί του ΣΑΕ Αστέρια με 44-36


Παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από την αστοχία των δύο ομάδων αλλά και τη νευρικότητά τους, το χθεσινοβραδινό που βρήκε την Αρετσού νικήτρια επί του ΣΑΕ Αστέρια με 44-36. Σε όλο το παιχνίδι λοιπόν η νικήτρια ομάδα προηγούνταν με μία σταθερή διαφορά 5-7 πόντους.






Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του σωματείου, «μερικά κρίσιμα ριμπάουντ στο τέλος του παιχνιδιού, σημείο το οποίο οι αντίπαλοι πλησίασαν απειλητικά με τη διαφορά να φτάνει στο καλάθι, όπως και η ηρεμία μας σε κρίσιμα σουτ και στις βολές καθόρισαν τελικά το παιχνίδι να γυρίσει «τούμπα» και να επαναληφθεί η ανατροπή που είχε γίνει και με τον Αδάμαστο. 3-2 λοιπόν το ρεκόρ μας. Επόμενος αντίπαλος μας στο εκτός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής ο Αριστοτέλης ο οποίος βρίσκεται σε ισοβαθμία μαζί μας μετά τη νίκη του επί του Αγίου Δημήτριου.
Δεκάλεπτα  11-07, 22-16, 30-25, 44-36
Διαιτητές: Δαμίγος-Παπαδοπούλου Χρ.
Α.Ο ΑΡΕΤΣΟΥ(Χατζημιχαηλίδης Δ.-Χατζημιχαηλίδης Ν.): Δήμου 2, Χανής 1, Ρούσος 4, Τόμας 16(2), Ξωνίκης, Κανακούδης, Γκουτζαμάνης 2, Μουστάκης, Προβιτσάκης 4, Γεροχρήστος 3, Μανδηλιώτης 10, Γεωργιάδης 2.
ΣΑΕ ΑΣΤΕΡΙΑ(Ταγαράκης): Στεφανίδης 1, Ξανθίδης, Τσερτσίδης 3 Χατζηαθανασίου 4, Παπαδόπουλος 11, Σιόλας 7(1), Ταγαράκης, Λαμπρούλης, Μυλωνάς 3, Κοτσάλης 5, Κουσούρης, Νικολάου 2

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια