Λημναίος: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της Πτολεμαΐδας»


Ο Κώστας Λημναίος, άμεσος συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά στον Αστέρα Εξαρχείων, αναλύει τα κλειδιά της νίκης επί του Παναθηναϊκού και το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.





«Κάθε ματς για την ομάδα μας είναι διαφορετικό. Δεν σημαίνει τίποτα για εμάς το γεγονός ότι νικήσαμε τον Παναθηναϊκό ή τη ΦΕΑ. Μπορεί να νικήσουμε τον πρώτο αλλά αν δεν δουλεύουμε σωστά μπορεί να χάσουμε και από τον τελευταίο.
Ο Αστέρας φέτος έχει δημιουργηθεί από την αρχή και χρειάζεται πολύ δουλειά, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε πριν από κάθε ματς. Μέσα από το σωστό σκάουτινγκ, τη μελέτη του αντιπάλου και την οργάνωση της ομάδας ετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι.
Δεν παίζει ρόλο όμως όλες τις φορές η προετοιμασία, υπάρχουν στιγμές που μιλάει και η ψυχή των αθλητριών, το πάθος τους. Αυτό βγήκε στην ομάδα μας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η δυναμική παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού μάλλον λειτούργησε… αγχωτικά για την γηπεδούχο, ενώ αντίθετα οι παίκτριές μας πείσμωσαν και τελικά φτάσαμε στη νίκη».
Όσο για τον επόμενο αντίπαλο… «Γνωρίζουμε τον τρόπο παιχνιδιού της Πτολεμαΐδας, στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της. Θα αντιμετωπίσουμε και αυτή την αναμέτρηση σαν μία νέα μάχη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια